82-83 6 matemATÝK c mezunuyum.sýnýf arkadaþlarýmdan kimseyle görüþemiyorum.nzipte ticaretle uðraþýyorum.dönem arkadaþlarýma sevgiler saygýlar...
82-83 6 matemATÝK c mezunuyum.sýnýf arkadaþlarýmdan kimseyle görüþemiyorum.nzipte ticaretle uðraþýyorum.dönem arkadaþlarýma sevgiler saygýlar...
murat coþkun ve ismet altun selam arkadaþlar...ben metin erol....
mehmet aluzu sormuþtunuz..burhan akbaþ..ahmet günsel...reþit gören..yusuf yazar hala bu arkadaþlarla görüþüyorum...sizleri de burada görmek güzeldi....ben 87 de pansiyondan ayrýldým...ih.taþýyýcý hocamýza da allahtan rahmet diliyorum....
slm ismet....ben metin erol-mardin...pansiyondan hatýrlarsýn...
mehmet atmaca uzun boylu arkadaþ deðilmiydi?
ismet beni facebooktan ekle ..biz görüþüyoruz...kendisi þu an bodrumda...bu arada ben metin erol...bilmem hatýrlarmýsýn....
Nizip lisesi 1986 mezunlarýna selamlar,6TAB-A dan Hüseyin GÜMÜÞ-Ýskenderun
arkasokaklar seninmi hüseyin
ben hasan kaya hatýrladýnmý
Merhaba ahmet aksoy nasýlsý kardesim?
Seni gördüðüme çok sevindim...
Az yenmedim seni satraçta))
ilgin ve çaðrýn çok güzel
kýsmetse nizibe geldiðimde uðrarým yanýna
ayrýca buyuk ihmallik
kendi adýma çok mahçubum
lise 1986 mezunuyum
ama kimseyi hatýrlamýyorum bile : ((((
eminim sende beni hatýrlamýcaksýn
ne üzücü bi durum
Ahmet özür kardesim ben müslüm demez hataydayým suan polis memuruyum
kendimi tanýtmayý unutmusun
heyecandanmýdýr nedir
Ahmet aklýma gelmiþken zafer nerde biliyomusun hayattamý onu bile bilmiyorum ben
Beni hatýrlayan dostlara selam soylersen sevinirim kardesim
güvenlik
hasan kaya kusura bakma kardeþim uzun zaman oldu.selamlar,Hüseyin GÜMÜÞ-Ýskenderun
Mutsuz aþýk müslüm,hataydasýn yanýma hiç uðramýyorsun.
www.nrtmedya.com - Nizip Gazetesi
Deðerli arkadaþlar,
Nizip Lisesi’nde edebiyat öðretmeni olarak görev yaparken 1990’larda vefat eden Ömer Küçük adlý edebiyat öðretmenimizi tanýmýþ olan var mý? Ýstanbul Ünv. Edebiyat Fakültesi'nden 1987'de (benimle birlikte) mezun olmuþ arkadaþýmýz mýydý? Nizip Lisesi'nde çekilmiþ bir fotoðrafýný bulabilir miyiz? Yardýmcý olabilirseniz çok müteþekkir olacaðým.
Hocam çok iyi tanýyorum...ALLAH rahmet eylesin 95 senesinde vefat etti onun gibi biri bu dünyada yok bence mekaný cennet olsun