Gaziantep Kýzýlay Þubesi tarafýndan “Kýzýlay Haftasý” etkinlikleri kapsamýnda düzenlenen “Savaþta ve Barýþta Kýzýlay” konulu Resim, Þiir ve Kompozisyon Yarýþmasý’na Nizip Ali Alkan Ýlköðretim Okulu Öðrencisi Mehtap Türkkan Gaziantep Ýl Birincisi oldu. Türkçe Öðretmeni Emine Çelik rehberliðinde Kompozisyon dalýndan yarýþmaya katýlan Ali Alkan Ýlköðretim Okulu 6-B Sýnýfý Öðrencisi Mehtap Türkkan’ýn Ýl Birinciliðini elde etmesi Nizip’in gururu oldu. Kaymakamlýk Toplantý Salonu’nda düzenlenen Ödül Töreni’ne Nizip Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz Nizip Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Abdullah Daðlý ile birlikte Okul Müdürü Mehmet Gören hazýr bulundu. Okul Müdürü Mehmet Gören, Türkçe Öðretmeni Emine Çelik ve Baþarý Sahibi Mehtap Türkan adlý Okul Öðrencisine birer baþarý belgesi vererek ödüllendiren Kaymakam Yaþar Karadeniz, Eðitim alanýnda Nizip Ýlçesinin yaptýðý baþarýlar bizleri gururlandýrmýþtýr, bu baþarýlarda katkýlarý olan tüm Okul Müdürlerimizi Öðretmen ve Öðrencilerimizi tebrik ediyor, baþarýlarýn devamýný diliyorum dedi.
Kaynak NrtMedya