Nizip Bedensel Engellileri Koruma Derneði Baþkaný Abdurrezzak Pamuk bugün Nizip Radyo Televizyon Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan’ý ziyaret ederek yapmýþ olduklarý çalýþmalar hakkýnda bilgi verdi. Nizip Bedensel Engellileri Koruma Derneði’nin gerek kurulma aþamasýnda gerekse kurulduðu günden bu yana desteklerini esirgemeyen Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan’a teþekkür ediyorum diye konuþan Dernek Baþkaný Aburrezzak Pamuk, Nizip Radyo Televizyon Kurumu’ndan hissettiðimiz destek bizlere gurur vermiþtir, güven vermiþtir dedi. Dernek Baþkaný Pamuk daha sonra Osman Alpaslan’a bir Plaket takdim ederek çalýþmalarýnýzda baþarýlar diliyoruz þeklinde konuþtu. NRT Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan ise Ýlçemizde yakýn tarihte kurulan ve kurulduðu günden bu yana ses getiren Nizip Bedensel Engellileri Koruma Derneði’nin çalýþmalarýný yakýndan takip ediyor ve takdir ediyoruz. Nizip Radyo Televizyon Kurumu olarak yapýlan çalýþmalara destek vermek elbette bizlere de mutluluk vermekte. Bana verilen bu Plaketi tüm çalýþma arkadaþlarým adýna kabul ediyor ve teþekkür ediyorum dedi.
Kaynak NrtMedya