Salih Ekmekçi Saðlýk Meslek Lisesi tarafýndan düzenlenen Mezuniyet Töreni saat 14.00’ de Belediye Nikâh ve Düðün Salonu’nda yapýldý. Mezuniyet Töreni’ne Mili Eðitim Þube Müdürleri Celal Eðilmez ve Mehmet Ertekinoðlu ile Okul Müdürleri, Öðretmenler, Öðrenciler ve Veliler katýldý. Salih Ekmekçi Saðlýk Meslek Lisesi Mezuniyet Töreni Programý Okuldan mezun olan 18 öðrencinin 10. Yýl Marþýný okumasý ile baþladý. Saygý duruþu ve Ýstiklal Marþý’nýn ardýndan açýlýþ konuþmasýný Okul Müdürü Ýbrahim Avcý yaptý. Okul Müdürü Avcý konuþmasýnda; Saðlýk Meslek Lisesi olarak 2009 -2010 Yýlý Mezunlarýndan 18 öðrencimizi daha Saðlýk Sektörüne kavuþturmanýn mutluluðu içindeyiz diyerek, Mezun olanlara baþarýlar diliyorum dedi. Daha sonra bir konuþma yapan Okul birincisi olan Hatice Keskin, okuma azminin kendi hayatýnda yaptýðý deðiþiklikleri anlattýktan sonra Okul Yaþ Kütüðüne Onurluðu çaktý. Program daha sonra Okuldaki baþarýlardan dolayý ilk üçe girenlere yönelik Diploma ve Ödül Töreni ile devam etti. Okul birincisi Hatice Keskin, Okul ikincisi Ýnci Koç ve Okul üçüncüsü Ýslim Cicey’e Milli Eðitim Þube Müdürü Celal Eðilmez tarafýndan Diploma ve Ödül verildi. Program Bayrak ve Flama Devir Teslim Yemin Töreni ve Diploma Töreni ile devam etti. Salih Ekmekçi Saðlýk Meslek Lisesi’nden mezun olan öðrenciler Meslek Andý içerek diploma aldý.
Kaynak NrtMedya