Ýlçemiz ve Köy Okullarýndan oluþan toplam 44 Ýlköðretim Okulu’nun 12 Grup halinde yarýþtýðý Ýlköðretim 4. ve 5. Sýnýflar Arasý Bilgi Yarýþmasý Finali bugün yapýldý Yapýlan Final Yarýþmasý’nda toplam 18 soruyla örgenciler kýyasýya yarýþtý. Final Yarýþmasýna Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt ile birlikte Ýlçe Jandarma Komutaný Yüzbaþý Çaðrý Demiröz, Ýlçe Müftüsü Doktor Mustafa Genç, Saðlýk Grup Baþkaný Dr. Ali Rýza Yaþar, Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt, Hayýrsever Vatandaþ Maruf Marufoðlu, Okul ve Kurum Müdürleri’nin yaný sýra çok sayýda öðrenci ve Öðretmen katýldý. Yapýlan Bilgi Yarýþmasý sonucunda 1. ve 2. belirlenemez iken 100 puan alan Mustafa Özkaya Ýlköðretim Okulu 3. oldu. 80 puan alan Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu ise 4. oldu. Yapýlan Final Yarýþmasý’nýn ilk ikiye giren Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu ve Özel Emine Özyurt Okulu sorulan sorular arasýnda olan fen bilgisi dersinden oluþan 8. soruya olan itiraz etmeleri üzerine 1. ve 2. belirlenemedi. Yarýn oluþacak olan kurulun vereceði kararla Bilgi Yarýþmasý 1. ve 2. yeniden belirlenerek Ödül Töreni de yarýn saat 15.30’a ertelenmiþ oldu.
Kaynak NrtMedya