Gaziantep Valisi Süleyman Kamçý, Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz ve Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan Polis Lokali açýlýþýnýn ardýndan ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek sýkýntýlarýný dinlediler. Ýhtiyaç sahibi ailelere yönelik yapýlan ziyaret sonrasý Nizip Sosyal Yardýmlaþma tarafýndan bir takým gýda yardýmýndan oluþan paketler verildi. Ýhtiyaç sahibi aileleri dinleyerek eksikliklerin yerine getirilmesi ve alýnmasý için talimat verilirken, yapýlan ziyaret çocuklarý da sevindirdi. Makam Aracýna binmek üzere olan Vali Kamçý, gördüðü bir engelli vatandaþýn yanýna yaklaþtý. Engelli vatandaþa herhangi bir isteði olup olmadýðýný soran Vali Kamçý’ya engelli vatandaþ ise;” Ben sizden para istemiyorum sadece bir akülü araç istiyorum dedi. Bunun üzerine engelli vatandaþa gerekli olan Akülü Araç alýnmasý üzerine talimat veren Vali Kamçý, en kýsa zamanda akülü aracýn teslim edileceði sözünü verdi. Konuyla ilgili bir açýklama yapan Gaziantep Valisi Süleyman Kamçý; “Ýhtiyaç sahibi insanlara Mülk-i Ýdare Amiri baþta olmak üzere Kaymakamlýk, Belediyeler ve Milletvekillerin yaný sýra herkesin sahip çýkmasý gerektiðini söyledi. Nizip’teki bu kurumlarýn ihtiyaç sahibi insanlara sahip çýktýklarýna inanýyorum diye konuþan Vali Kamçý; bizde elimizden geldiðince sahip çýkma gayreti içindeyiz. Ýhtiyaç sahibi ailelere sadece yardým etmek için deðil onlarýn yanýnda olduðumuzu hissettirmek amacýyla bugün buradayýz. Hem engelli vatandaþýmýza alacaðýmýz Akülü Aracý hem de isteklerin bir kýsmýný Valilik olarak karþýlayacaðýz. Diðer kýsmý da Kaymakamlýk ve Nizip Belediyesi’nin destekleriyle yerine getireceklerini söyleyen Vali Kamçý, maðdur olan vatandaþýn yanýnda olmak ve onlara sahip çýkmak bizim görevimizdir diye konuþtu.
Kaynak NrtMedya