Nizip Kaymakamlýðý ile Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü\'nce, il genelindeki ortaöðretim öðrencilerine yönelik düzenlenen “1. Zeugma Zekâ Oyunlarý” Yarýþmasý sonuçlandý. 23 Mayýs 2010 Pazar günü Nizip Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu\'nda yapýlan yarýþmaya Gaziantep genelindeki Anadolu ve Fen Liseleri dahil olmak üzere, 91 Liseden 283 Öðrenci katýldý. “1. Zeugma Zekâ Oyunlarý Yarýþmasý’nda derece alanlara yönelik Nizip Öðretmen Evinde Ödül Töreni yapýldý. Ödül Törenine Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt ve Þube Müdürü Abdullah Daðlý ve Okul Müdürleri, Öðretmenler ve Öðrenciler katýldý. Matematik Öðretmeni Kürþat Kiraz rehberliðinde yarýþmaya katýlan Özel SANKO Anadolu Lisesi öðrencisi Bekir Burak Kýlboz 1. olurken, 2. Hakan Teke, 3. Nizip Hasan Çapan Anadolu Lisesi Öðrencisi Ebru Demirel, 4. Özel Seçkin Koleji Fen Lisesi Öðrencisi Neslihan Baykara, 5. Nizip Maruf Marufoðlu Anadolu Lisesi Öðrencisi Cemal Yüce ve 6. ise Nizip Yahya Altýnbaþ Lisesi Öðrencisi Abdülkadir Deniz oldu. Baþarýlý Öðrencilere dizüstü bilgisayar, kamera, Fotoðraf Makinesi ve Mp 4 Player gibi çeþitli hediyelerin yaný sýra Baþarý Belgeleri takdim edildi.
Kaynak NrtMedya