SODES Projesi kapsamýnda “Müstakil Köy Okullarý” adý altýnda Dayýdaðý Ýlköðretim Okulu’nun düzenlediði “Masa Tenisi Turnuvasý”nda dereceye giren Öðrenci ve Turnuva Hakemlerine ödül verildi. Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü Öðretmen Evi’nde saat 16.00’da yapýlan Ödül Törenine Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt ve Þube Müdürleri Celal Eðilmez, Metin Kýlýçparlar, Abdullah Daðlý ile Okul Müdürleri, Turnuva Hakemleri ve Baþarýlý Öðrenciler katýldý. Projenin Pastasýný kesen Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, törene katýlanlara daðýtarak ikram etti. Yapýlan karþýlamalar sonunda Erkeklerde Akçakent Ýlköðretim Okulu’ndan Yusuf Can Bakýr 1. olurken, Adaklý Ýlköðretim Okulu’ndan Fatih Uygur 2. ve Dayýdaðý Ýlköðretim Okulu’ndan ise Hasan Kýllý 3. olmayý baþardý. Kýzlarda ise Tatlýcak Ýlköðretim Okulu’ndan Aslý Karakurt 1. olurken, Yeniyazý Ýlköðretim Okulu’ndan Hüsne Yazar 2. ve Uluyatýr Atatürk Ýlköðretim Okulu’ndan Seher Gül Avcu adlý öðrenci 3. oldu. Müstakil Köy Okullarý adý altýnda yapýlan “Masa Tenisi Turnuvasý”nda Birincilere birer Yarým Altýn, birer Eþofman Takýmý ve Plaket, Ýkinci ve Üçüncülere ise birer Çeyrek Altýn, birer Eþofman Takýmý ve Plaket verilirken, Turnuva Hakemleri Sadýk Kaya, Abdullah Demir, Seyit Çakýr ve Süleyman Tekin’e de birer Plaket ve birer Eþoþman Takýmý verildi.
Kaynak NrtMedya