Çücük hölüde atsana kardeþ.selamlar
Çücük hölüde atsana kardeþ.selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Duvar halýlarý deðiþik bir nostalji oldu.
Teþekkürler kardeþ.
sakallý bey,,
konun çok ilginç hakkaten...ben konuyu ilk okuduðumda,evimizdeki halý figür var mý diye özellikle baktým. saraydan kýz kaçýrma diye nitelenen bir duvar halýsý vardý..keþke onu da koyabilseydin buraya...
bir de ..seni çok tebrik ediyorum.hadi" yaratýcý fikir " demiyelim de,,,çok özgün fikir ve konularla yepisyeni konularý senden bekliyorum ..kal saðlýcakla..
Sakallý birde kediler vardýbizim evde o asýlýydý.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Duvar halýlarý her evin vazgecilmezlerindedir,kaçak gelirdi pasajlarda satýlýrdý,þimdi yine satýlýyormu ?.Çocukluðumuzun süper oyunlarý ve onlarla büyüdük,çok güzel bir nostalji olmuþ tþk ler...
[QUOTE=sakalli0727;230465]![]()
bizim evdede bundan vardý.oturup saatlerce bu figürleri incelediðim olurdu.en çokta elinde sigara olan kadýný incelerdim.bunlarýn lideri bu heralde diye düþünürdüm.çocukluk aklý iþte,kadýnlar sigara içmez diye bilirdik o zamanlar.e buda sigara içtiðine göre kesin diðerlerinden farklýdýr...
Sevgili Sakallý kardeþim;
Müthiþ bir nostalji yaþattýn bizlere,teþekkürler.
Eski günlere yolculuk yaptým,o duvar halýlarýný tekrar hatýrlattýn,nenem evinde,teyzem evinde,konuda komþuda,bizde hep vardý.
Gülle,topaç,çelik çomak vazgeçilmez oyunlarýmýzdý
Hay Allah razý olsun senden![]()
bizim evdeki halýnýn resminide bulursan sana 10 puan
bunlarýn bazýlarý dedemlerin evinde vardý, çocukken bakýp dalar giderdik...
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
bizim hiç böyle resimli duvar halýmýz olmadý...2 tane vardý kilim desenli ama hiç duvarda görmedim...annem divanlara örtü yapmýþtý...
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....