Yok Huzeyfe bunu da nerden çýkardýn lüks falan, biz orada misafirdik iftardan sahura kadar
dolayýsýyla gündüz ve gece görüntüleri alma þansýmýz oldu. Hepsi bu ayrýca makinamýz da yok o resmi diðeri gibi cep telefonu ile cambazlýk yaparak çektik...
Yok Huzeyfe bunu da nerden çýkardýn lüks falan, biz orada misafirdik iftardan sahura kadar
dolayýsýyla gündüz ve gece görüntüleri alma þansýmýz oldu. Hepsi bu ayrýca makinamýz da yok o resmi diðeri gibi cep telefonu ile cambazlýk yaparak çektik...
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Cepten çektiðin belli abicim.... Biraz bulanýk çýkmýþ....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Bir baþka objektiften ayný yer:
Bu arada Kasým Bey'e teþekkür ederim,bana bu fýrsatý verdiði için.
files/pictures/8/48/20061011233433_2655_1.JPG[/img]
Konu Kasým Böler tarafýndan (11.08.07 Saat 23:10 ) deðiþtirilmiþtir.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Ýnsan bakmaya doyamýyor ellerinize saðlýk
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Kasým abimizin sayesinde çekebildik.)))))
Ama abi inan ilk defa çektiðim bir resme dakikalarca baktým. Gerçekten benim de çok hoþuma gitti.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
ellerine saðlýk hökümet binasýnýn yani göbek çok þahane olmuþ diyer resimlerde muhteþem olmuþ bende arka plan yaptým allah razý olsun
<font size=\"2\"><strong>Baðýrsak Kurtlarý Baðýrsakta Yaþar...<br />Baðýrmasakta...</strong> </font>
eline saðlýk orhan çevik kardeþ .ilerde eyi bir foto sanatçýsý olursun.iþin hazýr yaný.selam .
Ne oldu yahu, bir hýzla girdi Orhan bey, þimdi duraklama devrindeyiz uzun zamandýr yeni resimlere hasret kaldýk..
Acaba kýþ geldi de ondan mý?.
Yok be abi ! Mevsimlerden kaynaklanan bir þey deðil de,denklanþörüme zeval geldi ekraný paramparça oldu. Yani makinasýz kaldým.
Ben kimim..?
Orhan makinanýn özelliðini yazsana, belki 2. el olarak yedek parçayý bulup yollarlar sana...
0342 5171254
Sayýn Admin yedek parçaya gerek yok, bizim Karadað ile bir irtibat kurabilsek buraya gelen TIR lardan birisiyle bir makina yollayayým Orhan bey’e, canýnýz saðolsun.
<p align="center" hersey Nizip için.
Deðerli abim ilgine çok teþekkür ederim. Orhan’ýn tek hobisi dolaþtýðý yerde fotoðraf öekmektir. Önerini kendilerine ileteceðim.
0342 5171254
Abi inanýrmýsýn sanki bir azamý kaybettim. Makinasýz yapayalnýz hissediyorum kendimi. Üstelik 7.2 megapixel bir makinaydý.Nazar deðdi abi nazar..
Ben kimim..?
Ben kimim..?