Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu’nda Resim Öðretmeni Ýlknur Kýlýçparlar rehberliðinde hazýrlanan Resim Sergisinin açýlýþýna Nizip Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Garnizon Komutaný Binbaþý Cem Çerkezoðlu, Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Cumhuriyet Baþsavcýsý Mahmut Arslan, Nizip Meslek Yüksekokulu Müdürü Yaþar Büyükoglu, Ýlçe Jandarma Komutaný Yüzbaþý Çaðrý Demiröz, Ýlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt ve Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulunu yaptýran Ýþadamý Seyit Çeker, Öðretmen ve Öðrenciler katýldý. Serginin açýlýþýný bu defa Protokol Üyeleri deðil eþleri yaptý. Resim Serginin açýlýþ kurdelesini Nizip Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz’in eþi Zehra Karadeniz Hanýmefendi ve Garnizon Komutaný Binbaþý Cem Çerkezoðlu’nun eþi Türkan Çerkezoðlu Hanýmefendi yaptý. Alkýþlarla yapýlan açýlýþýn ardýndan öðrenciler tarafýndan yapýlan resimler ve el iþleri stantlarý gezildi. Resim Sergisi gezisinin ardýndan Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu Müdürü Halil Kendirci tarafýndan Protokol ve davetlilere kokteyl verildi.
Kaynak NrtMedya