sayýn Ýslim DEMÝRCÝOÐLU Hocam ilkokul öðretmenin benim.Ne günlerdi ya .hocam okur musunuz bilmmem ama saygýyla ellerinizden öpüyor izinizden gittiðimi belit-rmek istiyorum.þu an iki yýllýk sýnýf öðretmeniyim.saygýlar
sayýn Ýslim DEMÝRCÝOÐLU Hocam ilkokul öðretmenin benim.Ne günlerdi ya .hocam okur musunuz bilmmem ama saygýyla ellerinizden öpüyor izinizden gittiðimi belit-rmek istiyorum.þu an iki yýllýk sýnýf öðretmeniyim.saygýlar
1985-1988 arasýnda bizlere emeði geçen tüm öðretmenleri saygý ile anýyorum. Elleri öpülesidir hepside
Ya Ömer KÜÇÜK rahmetli unutulurmu hiç Allah ona ve tüm ebediyete intikal eden öðretmenlerimize rahmet eylesin
ortaokuldan sonra lise ve ilk gün bir el dokundu omzuma ve "merhaba ben babanýn üniversiteden arkadaþýyým ve senin de edebiyat hocaným bir sýkýntýn olduðunda mutlaka çekinme gel." demiþti rahmetli ve arasý fazla sürmedi yaklaþýk 4 yýl sonra vefat etti. Allah gani gani rahmet eylesin.
Benimde ilkokul öðretmenim semiye erdal hocamý unutmam imkansýz.ellerinden hürmetle öpüyorum.
Ýlk okulda öðretmenimiz orta ve lise de de hocalarýmýz oldu, mutlaka unutamadýklarýmýz ve unuttuklarýmýz da var .
Hepsinden de Allah razý olsun, hepsi de bizler için emek verdiler çaba verdiler bizleri yeni nesil olarak gördükleri için bildiklerini öðrendiklerini öðrettiler ve eðittiler ondan dolayý da bizler bugün biz olduk, onlarýn bize verdiði Türkçe bilgisi , matematik , coðrafya, tarih bilgisi neticesinde iþ adamý olduk , mühendis olduk, doktor, muhasebeci olduk ekmeðimizi kazanýyoruz.
Bir kez daha Allah hepsinden razý olsun.
Ben Ýstanbul da olduðum için hocalarýmdan birisi olan Sn.Naci ÇITIR hocamýzý zaman zaman ziyaret edip elini öpebiliyorum.
Ýsimleri hatýrlamak zor deðil hocalarýmýn çoðunun ismini bilirim ama iz býrakanlarý ise þöyle sýralayabilirim belki,
Baþta Cumhuriyet ilkokulundan öðretmenim Mehmet Erdoðan ,
Orta ve Lise dekiler ise,
Nabi Hartavi ( Allah Rahmet eylesin ) ,
Naci Çýtýr,
Mustafa Ateþmen,
Gýyas Ay,
Orhan Hoca ( Edebiyat hocasý idi þu an soy ismini hatýrlayamadým),
Sabri Güngör,
Necip Kýlýç,
Nesrin Hoca ( Biyoloji Hocasý idi ),
Daha niceleri liste uzar gider hepsinin ilk isimleri aklýmda ancak bazýlarýnýn soy isimleri deðil.
Hepsine de minnettarýz.
Teþekkürler Hocalarýmýz.
makin
1976-77 nizip orta okulu kamil çaðlayancok aðýr ve sakin davranýr arasýra resim dersine girirp bahceye cýkarýp kýþlanýn virajýna sýnýfca oturup gördünüðüzü resimleyin derdi ve eþi mübecel hn.da ilköðretimde öðretmendi yaþýyorlarsa uzun ömürler dilerim,
Nurettin Bilgi (Fen)
Emine Özakay (Edebiyat)
Ergün Hoca (Edebiyat)
Cengiz HOca (Edebiyat)
Halil Cerit (Tarih)
Savaþ Yzagan (Fizik)
Mahmut Hoca (Biyoloji)
Kezban Aydeniz (Kimya)
Mualla Hoca (Coðrafya)
Nevin Canoðlu (Edebiyat)
Nahit Hoca (Beden Eðitimi)
Mustafa Hoca (Din Ve Ahlak)
Melek Öztürk (Felsefe Psikoloji)
Dilber Hoca (Müzik)
Coþkun HOca (Müzik)
Leyla Sýr (Edebiyat)
Bahar Hoca (Matematik)
Gülseren Hoca (Ýngilizce)
Bir Necip Kýlýç vardý (öðretmen demeye þahit lazým). pedegojik formasyonu sýfýr (00). okulun bahçesinde top oynanmaktadýr. iki arkadaþa (eþek) þaka (sý) yapýp Necip Kýlýç sizi çaðýrýyor diyorlar. arkadaþlar maça ara verip kan ter içinde necip kýlýç ýn odasýna giderler. Necip Kýlýç bakar çocuklar kan ter içinde. "bunlar kavga etmiþ olabilir" diye yorum yapýp arkadaþlara bir kaç tokat atýp gönderir.
Okul yillarim aklima geldiginde gozlerim doluyor ne kadar guzel ve ozel gunlerdi.Hangi ogretmenimin ismini yazsam bilmiyorum,hepsinin ayri degerleri var.Ama ozellikle ortaokul ve lise ogretmenim Sayin RECEP AYDININ yeri bambaskadir.Kendisi hala altinbas lisesinde gorev yapiyor.Ne hocalar vardi:zulkuf hoca,murat hoca,bahar hoca,ipek dayi,mustafa hoca,abdulhakim hoca,rojin hoca,ali acikgoz,omer hoca,sengul ve mustafa tayfur,mehmet yasar,nazan hoca.dilek hoca.ayse hoca.canan hoca,agah hoca,ulku hoca,burcu kara,ali ve derya ozcan,osman bozkurt,ishak hoca.muslum sahin,sami kilinc,kubilay hoca,mehmet sozmen, ve kuran kurstaki hocam seyfettin hoca hepsine saygilarim sunarim.hepsinden birseyler ogrendik ve bizi hayata karsi hazirlamaya calistilar.Iste bunlar elleri opulesi gereken guzel insanlar.............
Ben simdi 2 kisi yuzunden ogretmenlere karsi biraz sogugum.Bence bu meslegi karekteri duzgun insanlar yapmali.Karektersiz olanlari kapidan iceri sokmamak lazim.Bunlar ogrencilere ne verebilirki?
Savaþ Mehmet Yazgan hocamýz (Fizik Öðretmeni) þu an Ankara Çankaya Týnaztepe Lisesi nde çalýþmaktadýr.
http://www.cankayatinaztepelisesi.k1...d=10&Itemid=22
ben mehmet aydoðdunun oðluyum okuluuzun facebook sayfasý:
http://www.facebook.com/pages/Bilal-...6826884?v=wall
ben bilal saidede okuyorum mehmet aydoðdu hocamýzýn hepinize selamý var
Bizimde orta okulda ingilizce dersimize hanýfý atýk hocamýz gelýrdý simdi mersinde
sevgiler saygýlar
suat sabuncu