Her zaman olduðu gibi erken öten kanaryanýn tüylerini yoldular, Fenerbahçeye ruhlarý olan oyuncular lazým, bu ruh olmazsa þampiyonluk hayal.
BURSA SPORU KUTLUYORUM BÝR SÜRÜ ENTRÝKAYA RAÐMEN ÝNANDILAR BAÞARDILAR.
FENERBAHÇEYE DE GEÇMÝÞ OLSUN.
Her zaman olduðu gibi erken öten kanaryanýn tüylerini yoldular, Fenerbahçeye ruhlarý olan oyuncular lazým, bu ruh olmazsa þampiyonluk hayal.
BURSA SPORU KUTLUYORUM BÝR SÜRÜ ENTRÝKAYA RAÐMEN ÝNANDILAR BAÞARDILAR.
FENERBAHÇEYE DE GEÇMÝÞ OLSUN.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Býrakýn Ýstanbul takýmlarýný, bu sene þampiyon anadoludan çýktý.Ýnþaallah önümüzdeki sezonda Gaziantep þampiyon olur.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
bence fbliler 1 hafta nizip com a giremezhelal olsun trabzon spor kalecisi onura nasýl kurtarýþlarý vardý adamýn volkana felan benzemez
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
fb ye yeniisim bulmaz lazým ezikspor![]()
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
Haydi Fenerbahçeliler Boykota!
Deðerli Fenerbahçeliler, dün futbol geçmiþimizde 2.hüsran faciasýný yaþadýk.Bu süper liðde yer alan FB dýþýndaki diðer bütün takýmlarýn kutsal ittifaký ile olmasý muhtemel bir geliþmeydi. 2006'daki ilk hüsraný yaþatan C.Daum'un takýmýn baþýna tekrar getirme gafleti Aziz Yýldýrým'ýn affedilmez hatasýydý.Üzülerek, yakýp yýkarak elimize birþey geçmez.Ýlk olarak Aziz Yýldýrým acilen istifa etmeli, Daum kovulmalý ve taraftar olarak sürekli FB düþmanlýðý yapan basýn ve TV'lar boykot edilmeli, ilk elden Digitürk abonelikleri iptal edilerek, hasým kulüplere FB taraftarý olarak daha fazla yayýn geliri sunmamalýyýz.Yeni gelecek baþkan ve yönetim kurulu; Ýlk olarak en az 3 yýl süper lið kulüplerinden oyuncu almayacaðýný ilan ederek, sadece yurt dýþý transfer yapacaðýný ilan etmeli, Federasyon kupasýna altyapý takýmý ile iþtirak edeceðini, hatta yasal zorunluluk aþýlýrsa naklen yayýndan çekileceðini kararlýlýkla uygulamalýdýr. Unutmayalým ki, bu FB düþmanlarýna verilebilecek en büyük ceza gelir kaynaklarýný kurutmaktýr. Lütfen yarýndan baþlamak üzere bütün spor gazetelerini almayalým, bütün spor proðramlarýný izlemeyelim ve Diðitürk abonelerimizi iptal edelim.Göreceksiniz çok þey deðiþecek.Kendimize acýmayalým, güç bizde...
daum ne zaman gidiy bilen varmýýý ? gülizar zaten uçtuuu
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
E öyle ama.
türkiyede kutsal ittifaký en iyi uygulayan bir takýmýn taraftarýnýn konuþtuklarýna bakýn.daha kaç yýl oldu gaziantep ittifaký.memleketimizin takýmý son maçta þampiyonluðu vermedimi fenere.bide çýkmýþ fener dýþýnda ki takýmlarýn kutsal ittifaký diye bahsediliyo.hazmetmeyi öðrenmek lazým.bükemediðin bileði öpeceksin.gol attýnýzda golünüzümü saymadýlar.fb düþmaný diye birþeymi var yaa.insanlarý bu þekil söylemlerle birbirine düþman etmek yerine daha sakin ve yapýcý eleþtirilerde bulunmak lazým.örneðin ben galatasaraylýyým ve galatasarayýn bu yýlki baþarýsýzlýðýnýn sebebini kutsal ittifakta aramýyorum.bence suçlu galatasaray yönetimidir.
bursaspor þampiyonluðu haketmiþtir.hayýrlý olsun,inþ diðer anadolu takýmlarýna bu bir örnek olur .
Konu hasan tekçe tarafýndan (17.05.10 Saat 10:39 ) deðiþtirilmiþtir.
Di haydin bu sezon sitemizde parolamýz; 2010-2011 yýlý Gaziantepspor yýlý olsun.
GAZÝANTEP ÞAMPÝYONLUÐU KENDÝ ELÝYLE VERDÝ FENERE 3-0 DAN 3-4 OLAN MAÇI HERKES UNUTMADI.
BEN ÞAMPÝYON OLSAM DAHÝ TARAFTARIM YOK , BENÝM TARAFTARIM HAZIR DEÐÝL DÝYENLER DÜÞÜNMELÝ, EÐER O MAÇ 3-0 DAN 3-4 OLMASAYDI G.ANTEP O SENE ÞAMPÝYON OLABÝLÝRDÝ ,YANÝ SÝVASSPOR VE BURSASPORUN BAÞARISINI SENELER ÖNCE BÝZ YAÞAMIÞ OLACAKTIK, AMA YÖNETÝCÝLERÝMÝZ ÖYLE UYGUN GÖRDÜ VE ÖYLE OLDU.
ÝÞTE SÝZE KUTSAL ÝTTÝFAK.
ADAM ÇIKTI DÝYORKÝ , ( MURAT ) BEN ORTA YAPACAKTIM GOL OLDU, YANÝ ESKÝ TAKIMIM FENERDEN ÖZÜR DÝLERÝM , HESAPLAR KARIÞTI GOL YANLIÞLIKLA OLDU, HESAP SAPTI OLMADI. KALECÝ DE ( ONUR ) BEKLENMEDÝK BÝR OYUN ÇIKARDI. ONDAN SONRA TÜM ÝTTÝFAKLAR FB YE KARÞI OLMUÞ OLDU, 8 HAFTALIK HATALI GOLLER YÝYEN KALECÝLER SÝLSÝLESÝ BÝTTÝ VE ÝTTÝFAK BOZULDU.
ADALET YERÝNÝ BULDU.
TEBRÝKLER BURSA , TEBRÝKLER TÜRKÝYE.
BU SONUÇTAN SONRA TÜRKÝYE KAZANDI AMA FB KAYBETTÝ ?!!
Saðlýcakla.
makin
Gaziantepspor Celal Doðan'dan sonra belini doðrultamadý, takým için kimse yatýrým yapmýyor, Türkiyede eþi benzeri olmayan tesislerimiz vardý ama þu an yerinde sayýyor, alt takýmdan yetiþen gençlerimiz artýk baþka takýmlara gidemiyor. Bu þekilde þampiyon olmamýz zor, bu sene beraberlik takýmý olduk.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
celal doðan gaziantepte futbol olarak verdiði hizmetin yanýsýra,,belediyecilik anlayýþý ile de baþarý çýtasýný yukarýlara çýkartmýþtýr..sonrasýnda gelenler celal doðanýn gölgesinde kalmýþlardýr....
antepspor baþkaný i.h.kýzýl daha birde dalga geçer gibi mevcut teknik direktör-isimini okumak yazmak bile problem yav-
ile sözleþme tazeledi ...tez zamanda hatadan dönerde bu adamý postalarlar inþallah.gaziantepspor görmek istediðimiz seviye çýkar inþallah.