Hizmet Ýþ -Sendikasý tarafýndan bugün Nizip Belediyesi Karpuzatan Tesislerinde Nizip Belediyesi çalýþanlarýna ve Daire Amirlerine bir yemek verildi. Saat 12.00’ de baþlayan “Dayanýþma Yemeði”ne Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Baþkan Yardýmcýlarý Salih Uygur, Latif Karadað ve Murat Oðuz, Ýl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Hizmet – Ýþ Sendikasý Kahramanmaraþ Þube Baþkaný Ömer Çýnar, Dürümcü Emmi Lakabýyla tanýnan Hayýrsever Mehmet Cankesen, Eðitim Bir -Sen, Eðitim- Sen ve Saðlýk –Sen Sendikalarý Nizip Ýlçe Temsilcileri ile Basýn Mensuplarý katýldý. “Dayanýþma Yemeði”nin açýlýþ konuþmasýný Hizmet -Ýþ Sendikasý Nizip Þube Baþkaný Murtaza Cengiz yaptý. Cengiz, Birlik-Beraberlik çatýsý altýnda kurulan Hizmet –Ýþ Sendikasý’nýn düzenlediði Dayanýþma Yemeðinde bizleri yalnýz býrakmayan Belediye Çalýþanlarýna öncelikle teþekkür ediyorum dedi. Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ise konuþmasýnda, Nizip Belediyesi çalýþanlarýnýn birbirleriyle kaynaþmasý amacýyla düzenlenen Dayanýþma Yemeði’nde bulunmaktan ve sizleri böylesine mutlu görmekten ötürü oldukça mutlu oldum dedi. Nizip Belediyesi olarak tüm personele daha iyi koþullarda ve imkânlar çerçevesinde yardýmcý olduklarýný söyleyen Baþkan Akdoðan, özveriyle, gayretle ve sabýrla çalýþmalarýný sürdüren tüm iþçi kardeþlerime teþekkür ediyorum dedi. Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý ise konuþmasýnda yapýlan çalýþmalarda büyük katkýsý olan siz deðerli Belediye Çalýþanlarýna özverili çalýþmalarýnýzdan dolayý teþekkür ederim” dedi. Belediye personelinin her þeyin en iyisine layýk olduðunu söyleyen Milletvekili Sarý, Belediye çalýþanlarýnýn iþlerine sahip çýkmalarý gerektiðini söyledi. Ýþine sahip çýkan, iþine dört elle sarýlan ayný zamanda emeðine sahip çýkar ve emeðine sarýlýr dedi. Bu Dayanýþma Yemeði’nde gördüðüm o ki, tüm iþçi kardeþlerim el ele vermiþ, birlik olmuþtur, sizleri böyle kenetlenmiþ olarak görmek ise bizleri sevindirmiþtir dedi. Yapýlan konuþmalarýn ardýndan Hizmet – Ýþ Sendikasý Kahramanmaraþ Þube Baþkaný Ömer Çýnar tarafýndan Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý ve Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan’a birer Plaket verildi. Baþkan Akdoðan’ýn Plaketini ise Hizmet -Ýþ Sendikasý Nizip Þube Baþkaný Murtaza Cengiz adýna Hayýrsever Mehmet Cankesen verdi.
Kaynak NrtMedya