Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt, Meclis Baþkaný Abdullah Altýnbaþ, Genel Sekreter Serpil Gündoðdu ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri “Hemþireler Haftasý” nedeniyle Nizip Devlet Hastanesi Baþhemþire Þakire Altun’u ziyaret etti. Hemþireler Haftasýný kutlayan Mehmet Özyurt ve beraberindekiler, Baþhemþire Altun’a önce buket sundular, ardýndan Plaket takdim ettiler. Baþhemþire Þakire Altun, bu mutlu günümüzde bizleri yalnýz býrakmayan Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt, Meclis Baþkaný Abdullah Altýnbaþ ve Oda Üyelerine teþekkür ediyor, saygýlarýmý sunuyorum dedi. Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ise Hemþirelik mesleðinin, insan saðlýðý ve yaþamý için öneminin vurgulanmasýnýn yanýnda, hemþirelerimizin hemþirelik mesleðini sürdürürken, karþýlaþtýklarý sorunlarýn ve çözümünün de gündeme getirileceðine inanýyorum dedi. Ýlçemizde görev yapan Hemþirelerimizin “Hemþireler Haftasý”ný kutlamak, onlarý unutmadýðýmýzý belirtmek ve uzun yýllar Nizip Devlet Hastanesi’nde görev yapan Baþhemþire Þakire Altun’u bir Plaketle onurlandýrmak amacýyla bulunduklarýný söyleyen Özyurt, “Hemþireler Haftasý” kutlu olsun dedi.Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Abdullah Altýnbaþ ise; \'\'Hemþirelerimizin, yaptýklarý hizmetin ve mesleðin kutsallýðý ölçüsünde, insan sevgisiyle dolu olan bu mesleðin saðladýðý manevi hazzýn, dünyanýn, hiçbir þeyi ile deðiþilemeyecek güzellikte olduðunu belirtmek istiyorum. Tüm hemþirelerimizin, bu anlamlý günlerini ve haftalarýný tekrar içtenlikle kutluyor, aile bireyleriyle birlikte, saðlýklý ve mutlu bir yaþam süreci temenni ediyor, tüm hemþirelerimize ve saðlýk çalýþanlarýna sevgi ve saygýlarýmý sunuyorum” dedi.
Kaynak NrtMedya