saðlýk olsun...bende bu hatayý defalarca yaptýðým için þimdi tercihim teknoloji marketler...fatura almamak gibi bir þansýnýz olmuyor ve sorunla karþýlaþýncada garanti belgesiyle iþi halledebiliyorsunuz böylece tüketici derneðine gerek duymadan da iþinizi kendiniz halledebiliyorsunuz.
ben makinemi aldýðým ilk gün ne akýlla bilmiyorum sigara dumanýný çekmeye çalýþmýþtým sigaraya ne kadar yaklaþmýþsam lens üzerinde yanýk izleri oluþtu...eeee o kadar para vermiþsiniz ilk günden de böyle bir aptallýðý nasýl yapacaðýnýzý sindiremediðinizden hemen garanti belgesine sarýlýp firma yetkilileriyle konuþtum. ilk baþta hatamý söylemedim tabi incelemeye aldýlar ve lensi deðiþtireceklerini söylediler nikon gibi bir firmadan böyle bir lensin çýkmasý imkan sýnýrlarý içinde deðil tabi...lensi beklerken vicdaným el vermedi...lensin geldiði haberini alýnca yetkililere ben yalan söyledim dedim ve durumu anlattým onlarda anlayýþla karþýladýlar ve lensi getirin bir bakalým neler yapabiliriz aldým gittim tabi firmada ki adam bir bez aldý ve üzerine hafifce tükürerek lensi bastýra bastýra sildi bi baktým lekeler gitmiþkemaret tükürüktemi bezdemi yoksa vicdanýmýn sesinde mi anlamadým tabi
pc ekranýnda o noktalarý çok büyütmedikçe belli olmuyor fotoda ama yalaný sürdürüp yeni lensi alsaydým vicdaným ölene dek beni rahatsýz edecekti...en azýndan þimdi gönlüm ferah...