ýþýklar birden fazla 90 sn kýrmýzý ýþýk. yeþil ýþýk ise 10 saniye nerdeyse. ve trafik lambalarý çok dengesiz. arabalara kýrmýzý yanýyor yaya içinde kýrmýzý yanýyor ne zaman geçecez acaba.
ýþýklar birden fazla 90 sn kýrmýzý ýþýk. yeþil ýþýk ise 10 saniye nerdeyse. ve trafik lambalarý çok dengesiz. arabalara kýrmýzý yanýyor yaya içinde kýrmýzý yanýyor ne zaman geçecez acaba.
Mahmut ÖZDEMÝR
-----------------------------------------------
Düþmaným, düþmanlýðýndan vazgeçinceye kadar, ben de onun amansýz düþmanýyým.
-----------------------------------------------
Ýnsan'a insan olduðu için deðilde buþun þusun diye deðer verenler aciz mahluklardan baþkalarý deðildir....
Yeþil dalga yerine kýrmýzý dalga olmuþ yine, biri þu ýþýklara el atsa da trafiðin yükü hafiflese.
Trafik ýþýklarý koyarak düzen saðlanmaya çalýþýlýr ama ýþýklarý öyle bir ayarlarsýnýz ki kimse ýþýuklar olduðunu farketmez bile.
Lütfen profesyonel bir ekibe danýþýp þu ýþýklarý düzenleyiniz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Açýn adminimin yolunu, evine giderken ýþýklara takýlýyor.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Abi doðru söylüyor...2008 de bende gitmiþtim nizibe insan beklerken bayýlýyor.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Arka sokaklardan gitmek için zaten bir klavuz lazým ! Abartý deðil.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Bu trafik ýþýklarýný ayarlayan veya ayarlayanlar her kimse bu son hafta vatandaþtan bol ca rahmet kazandýlar!!!!!!
burayý ister okusunlar ister okumasýnlar ama site müdavimlertinden birileri bu ýþýklarla ilgili birilerine bu rahmetleri iletir sanýrým!!!!
Efendim öncelikle sizleri magdur ettiðimiz için özür dilerim belediyemiz adýna .ancak þunu belirteyim 6 gun önce yeþil dalga dediðimiz sistemin kablosunu kesmiþler kendini bilmez kiþiler ayný zamanda cihazlarýmýza zarar vermiþler burda arýzayý gidseremediðimiz için firmaya gönderdik yarýn inþallah düzelecek tekrar özür diliyoruz sizleri magdur ettiðimiz için ne yazýkki bazý insanlarýmýz bilinçsiz ve cahilkabloyu kesenlerde maðdur olduklarýnýn farkýnda degil
nizip belediyesi
bu kendini bilmezler mobesede görünmüyormu yoksa mobese nindemi kablosunu kesmiþler![]()
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER