ben yazýn aldým samsung un 8,2 mega pixels güzel yani iyi cekiyo ne kadara almýstým yaaa 300 müydü neydi sanýrým ayy unuttum iþte
ben yazýn aldým samsung un 8,2 mega pixels güzel yani iyi cekiyo ne kadara almýstým yaaa 300 müydü neydi sanýrým ayy unuttum iþte
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
8 9 mp 220 ytl mi çin malýdýr o abi
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
Fazla anlamam ama buradaki fotoðrafçýlar makinayý alýrken dikkat etmem gereken 2 noktayý söylediler biri hýzlý kaydetmesi yani çekimden sonra bekliyorsun kaydetmesini bu arada ikinci pozu kaçýrýyorsun, iki pikseli yüksek olsun dediler, bu makinanýn pikseli biraz düþük kaydetme zamanýnýda bilmiyorum. Yani ben biraz daha kaliteli birþey alacaðým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Abi bu 200 ytl ! yani profesyonel deðil, cepte taþýmak için pratik bir makina.
Sen dsl alman lazým
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
abi çekip kayýtetmesi hýzlý
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
aný fotoðraflarý için idare eder bir makine, manzara ve hareketli fotolarda zevk vermez. okul fotolarý falan çekilecekse tamam ama geziye çýkýp manzara börtü böcek çekerim diyenler için basit kalýr...nikon veya canon dan vazgeçmeyin derim...
Konu 2009 un 2. ayýnda açýlmýþ, muhtemelen makina çoktan emekli olmuþtur
Fotoðraf makinalarýndan anlarmýsýnýz ?
Ben baþka bir makina almýþtým ama kazýk yedim, kutunun içinden þarj makinasý ve hafýza kartý çýkmadý ayrýca hafýza kartý yuvasýda kýrýk çýktý, satan kardeþimizin ara sýra kulaklarýný çýnlatýyorum, keþke Mehmetin sattýðý bu makinayý alsaydým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
tüketici haklarý derneðine baþvurdunuz mu? bu tür konularda ciddi ciddi çok yardýmlarý oluyor...bazen süreç uzun olsada sonunda kazanan siz oluyorsunuz
ilan tarihine bakmadým hakikaten makine çoktan gitmiþtir zaten kimsenin ekmeðiyle oynamak istemem bu bakýmdan ii olmuþ![]()
Senin gibi bir adam böyle bir hatayý nasýl yapar anlayamadým, karnýn açtý heralde.![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.