Görüþemedik be Müslüm abi..Öðrendin mi?
Evet yok.. Ben niye geleyim ki?!..Mangallar dünden hazýr da et yok et...Deðilmi hido.![]()
![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Aa bak gördünmü...Ben demiþtim. Müslüm abin sana sponsor olur bence.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Yav sen boþver milleti, hidayete sponsor ol yeter...
niye lo...
Abiiimmm benim...Ona her türlü destek var ama sana yok![]()
Yaa çatla sen.. Mahmut abiii..!:::![]()
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Kel mel ama, abi iþte...
Ühhüühüüü..
Essahtan dugulandým...![]()
Evladým adamý tava getirene kadar ne hal çektim ben, dur þimdi kel mel deme.Ben senin için yaðlýyorum.
Hýk..valla bu söze ancak þapka çýkartýlýr..Emeklerine saðlýk çok güzel bir paylaþým..![]()
![]()
doðru söylüyosunuz da bizi zaten kimse tanýmaz babamý belki bir iki tanýyan çýkar...akçakentli olursa tanýyolar...ama muhabbet geliþmiyo ki...hmmm evet babaný tanýrým amcaný tanýrým o kadar...muhabbet oluþmuyor...ortak noktalar bulunmuyor heralde...ama yine de bu aktiviteler güzel...en azýndan özünü hatýrlatýyor...bir kültüre mensup olduðunu hissettiriyor...asimile olmadýðýný ve olmayacaðýný...malum gaziantep in kendine has bir kültürü var...baþka illerden ayrýlan çok çok farklý özelliklere sahip...iþte bu ayrýcalýklarýný hissediyorsun bu tür aktivitelerde...
sayýn nizipli arkadaþlar bazý arkadaþlar üye degiliz ama gelebilirmiyiz diyorlar nizipli olan herkezgelebilir dernek telefon no 2124354343 buradan müslüm ögüt beyle görüþe bilir
AVRUPANIN TÜM SINIRLARINA AYAKBSAN EMEKLÝ TIR ÞOFÖRÜ MUÞLU HACI