Saðlýk Sen Nizip Ýlçe Temsilcisi Bilal Dörtbudak ve Nizip Saðlýk-Sen Üyeleri tarafýndan Hemþireler Haftasý Münasebetiyle etkinlik düzenlendi. Nizip Devlet Hastanesi Toplantý Salonunda Saat 13.00’te yapýlan programa Nizip Devlet Hastanesi Müdürü Zeki Öðüt ve Müdür Yardýmcýsý Þýho Çakýr, Nizip Radyo Televizyon Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan, Saðlýk –Sen Nizip Ýlçe Temsilcisi Bilal Dörtbudak ve Üyeleri, Nizip Devlet Hastanesi Baþhemþire Þakire Altun ve görevli Hemþireler katýldý. Programda bir konuþma yapan Baþhemþire Þakire Altun, Hemþirelik mesleðinin onurlu, iffetli ve þerefli bir meslek olduðuna dikkat çekerek, her yýl 12 ve 18 Mayýs tarihleri arasýnda kutlanan Hemþireler Haftasý’nýn önemine deðindi. Yapýlan konuþmalar sonrasý Nizip Radyo Televizyon Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan tarafýndan Baþhemþire Þakire Altun’a Plaket verildi. Osman Alpaslan yaptýðý açýklamada Nizip Devlet Hastanesinde uzun yýllar özveri, hoþgörü içinde büyük emekler veren Baþhemþire Þakire Altun baþta olmak üzere tüm görevli tüm Hemþirelerin bu anlamlý günlerini kutluyorum dedi. Baþhemþire Þakire Altun ise bizleri hiç bir zaman yalnýz býrakmayan Ýlçemizin tek televizyonu olan NRT çalýþanlarýna ve Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan’a teþekkür ediyorum dedi. Daha sonra Nizip Devlet Hastanesi Kliniklerinde ve Birimlerinde görevli Hemþirelere Saðlýk –Sen Nizip Ýlçe Temsilcisi Bilal Dörtbudak tarafýndan birer Kýrmýzý Karanfil verildi.
Kaynak NrtMedya