Alýntý makin Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
Eskiden çocuk iken her gün sabah 7,30 da tren Nizip ten G.Antep e giderdi, akþam da saat 16 da G.Antep ten Nizip Karkamýþa devam ederdi. Yine bu seferler devam ediyor mu acaba ?

Pazar günleri bizde biner maça giderdik, istasyon hem stada yakýn hem tren en ucuz ulaþým keyfini çýkarýrdýk, bir de tünele gelince ne keyif alýrdýk yav.

Bu istasyon da çalýþan bir abimiz vardý sonra Adana ya tayin oldu, onlar ailecek istasyonun yanýndaki lojmanlarda kalýrlardý o zamanlar bu istasyon yanýndaki aðaçlar biraz daha ufakdý yeni yeni büyüyorlardý, insanlar aðaçlarýn altýnda gelir piknik yaparlardý.

Ben hep o zamandan beri düþünmüþümdür bu istasyon ve demir yolu hattý sadece günde 2 kere kullanýlmak için mi ? yapýlmýþ bundan G.Antepe saat baþýna sefer koysak olmaz mý ? diye sorardým kendi kendime, hele bir de 2000 yýlýnda tam 20 yýl sonra Nizip e dönüp 1 yýl yaþamak zorunda kalýnca ve de þu Nizip dolmuþlarýnýn durumunu görünce bir kez daha bu treni neden saat baþý iþletmeyiz diye sorup durdum kendi kendi mi? Tam hatýrlamýyorum, belki o zaman "admin"e de bu fikrimi açmýþ mýydým ?

Hem bu aðaçlýk kýsým düzenlense kullanýma açýlsa hem de tren seferleri çoðalsa iyi olurdu .

Saðlýcakla.
Bu alan þu an alkol alan ve tiner çekenlerin mekaný haline gelmiþ, DDY arazisine sahip çýkmalý.