fatih abi metal abinin fotosunda hanimetin özmen camii nin olduðu foto da minarelerin arasýnda kuþu da yakalamýþ sen yakalayamadýn mý?))güzel resimler abi ellerine saðlýk....
çok guzel fotolar .ya Nizipimiz karlýda güzelmiþ .
iyi ki varsýn SUBUTAY
Sayende taaa Ankaralardan Nizipin karlý halini gördük ellerine saðlýk
Nizipe slmmm
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (20.10.07 Saat 13:56 ) deðiþtirilmiþtir.
fatih saol ya güzel kareler yakalamýþsýnýz ellerinize saðlýk...
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO
bayaa güzel simdi oralarda olmak vardi ya....
bursada daha kar görmedik ama hayirlisi belki de kar Nizipten kalkmadan geliveririz....
sanirim agaclarin cok oldugu yer mezartlikti....
cok güzel herbiri, hoscakalin...
.
hoþ resimler ellerine saðlýk
<font size=\"2\"><strong>Baðýrsak Kurtlarý Baðýrsakta Yaþar...<br />Baðýrmasakta...</strong> </font>
Bence Atatürk heykeli çok anlamlý olmuþ, yarýþmaya katýlacak kadar güzel
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Kar yaðdýðý gün baþkanla arabayla bi yere gidiyordum. Bi baktým Bizimim Metal ile subutay donmak üzere olan bir kuþ gibi yolun kenarýnda duruyorlardý. Caddede sokaklarda onlardan baþka kimse yoktu. Acaba dedim bunlar kafayýmý yemiþler ne iþleri var bu soðukta dýþarýda diye... Çok acýdým çocuklara
Bu gün anladýmki fotoðraf çekmek için çýkmýþlar. Duygulandým yaaaaCanlarým benim .
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (20.10.07 Saat 13:57 ) deðiþtirilmiþtir.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Bursa’ ya 2003 / 2004 yýlýnda çok kar yaðdý o zaman için 2 milyon ton kar yaðdý dediler. Bu sene daha kar görmedik desek yalan olmaz.Bir iki defa öyle bir serpiþtirdi o kadar, siz þanslýsýnýz kadrini bilin þu an hava günlük güneþlik.01.02.2007 perþembe saat 11:41.M.KÜÇÜK
mehmetenes27@yahoo.com.tr