Gaziantep Büyükþehir Belediyesi GASKÝ Genel Müdürlüðü tarafýndan düzenlenen “Dünya Su Günü” konulu Resim, Þiir ve Kompozisyon Yarýþmalarý tamamlandý. Yahya Altýnbaþ Lisesi Türk Dili ve Edebiyatý Öðretmeni Ýsmail Bozar rehberliðinde Kompozisyon dalýnda yarýþmaya katýlan Merve Özçetin Ýl Birinciliði, Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu Teknoloji ve Tasarým Öðretmeni Ýlknur Kýlýçparlar rehberliðinde Resim Dalýnda yarýþmaya katýlan Gülten Bozfýrat ve Türkçe Öðretmeni Hüseyin Demir rehberliðinde Þiir Dalýnda yarýþmaya katýlan Büþra Bakýr Mansiyon Ödülü, Ali Alkan Ýlköðretim Okulu Türkçe Öðretmeni Mehmet Ulaþ rehberliðinde Resim Dalýnda yarýþmaya katýlan Fatma Nur Zor Ýl Üçüncülüðü, Türkçe Öðretmeni Dilek Okþar rehberliðinde Kompozisyon Dalýnda yarýþmaya katýlan Emine Yýldýrým Ýl Dördüncülüðü ve Türkçe Öðretmeni Emine Çelik rehberliðinde Þiir Dalýnda yarýþmaya katýlan Dilan Gözoðlu ise Ýl Beþinciliði Ödüllerine layýk görüldü. Ýlçemiz Öðrencilerinin çeþitli dereceler almasý üzerine Nizip Ýlçe Kaymakamlýðý’nda Ödül Töreni yapýldý. Saat 10.00’ da yapýlan Ödül Törenine Nizip Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt ve Þube Müdürü Abdullah Daðlý, Rehber Öðretmenler ve Derece alan Okul Öðrencileri hazýr bulundu. Ýlçemizi en iyi þekilde temsil ederek çeþitli dallarda derece alan Okulumuz Öðrencilerini tebrik eden Kaymakam Karadeniz baþarýlarýnýzýn devamýný diliyorum dedi.
Kaynak NrtMedya