Ýnþaallah büyük bir aksilik olmassa Mayýs ayýndaki gemi turuna katýlacaðýmdýr...![]()
Ýnþaallah büyük bir aksilik olmassa Mayýs ayýndaki gemi turuna katýlacaðýmdýr...![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Osmaný yapmýþým![]()
Beni mi?
.).)
Osman Demir Istanbul
hersey yine cok güzel gözüküyor ..böyle NIZIPLI hemserilerimizi birarada görmek gercekten cok onur verici.
özellikle NIZIP BELEDIYE BASKANIMIZ HACI FEVZI AKDOGANIN katilimi ayri bir renk katmis ..
emegi gecenlere tesekkürler..
artik bende bir anneyim:)
Hemþehrilerimin arasýnda olmak isterdim..
Onlarla ayný atmosferi solumak..
Memlektimden esen bir seher rüzgarý gibi tatlý esinteyi ta içmde hissetmek
O gülen gözleri, o sohbetleri kendi can kardeþlerimi hemþehrilerimi
Müslüm abimi, polen kardeþimi.. belki de Gazikent Nakliyatý, felsefeyi...
O mahur aheste þivemi tekrar duymak için, yanýnýzda olmak isterdim..
Ama ne çare bugün çalýþýyorum...
Çalýþmak zorundayým...
Ah..acý gurbet!...
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Ýstanbul Nzipliler Derneðinin geleneksel Kahvaltýsý 23 Mayýs 2010 pazar günü, saat: 10.00- 15.00 arasý , Yön.Kurulu üyemiz Eczacý Erol NÝZÝPLÝ'nin kahvaltý ikramý, Dürümcü Mehmet CANKESEN'in Gemi tahsisi ile , Ýstanbul Boðazý'nda Gemi Turu ile yapýlacaktýr. Geç kahvaltý þeklinde yapýlacak bu kahvaltýda misafirlere; Nohut Dürümü, Ciðer kebabý, Katmer ve Nizip Marulu ikram edilecektir. Daha sonra 3 aylýk yaz tatili arasýndan sonra yeni sezon eylül ayýnda açýlacaktýr. Bu kahvaltýya yoðun katýlým beklenmektedir.
Ýstanbul'da deniz sefasý çok güzel olacak.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Evim baþýma yýkýldý.Kaç zamandýr bu gemi turlu kahvaltýý bekliyordum ki 23 Mayýsta kayýnbirader iki çocuðunu sünnet ettirecek.Bursa Hayat Lokantasýnda yemekli cemiyet yapacak,bendeki þansýn talihin......
Bana kalsa hemen, ama olmuyor iþte kurulmuþ düzeni bozmak...