Hocalarýmýzý ve çocuklarýmýzý tebrik ederim.
Bu yoðun eðitim ders hayatý için de müziðe zaman ayýrabilmek ve neticesinde de onu öðrenmiþ olarak sanat icra etmek hemde 465 kiþi ile birlikte çalmak harika bir þey, süper, böyle durumlarda önceden biz Ýstanbul dakilere haber ederseniz Guiness Rekorlar kitabýnýn temsilcileri ile falan görüþüp bunun bir rekor olup olmadýðýný öðrenir ve kayýt altýna alýnmasýný saðlarýz. Böylece rekor elde edilmiþ olur , bu da gençlere daha çok motivasyon olur ve daha çok heveslenirler.
Sanat ve spor insanýn hayatýnda olmasý gereken en temel öðeler, ancak bizim ülkemizde bu iþlere en son zaman ayýrýlýyor hep ders, hep kurs,hep eðitim, hep üniversite, çocuklara hep bunlar empoze ediliyor sanat ve spor en sona kalýyor halbuki sanat ve spor insan bedenini ve zihni geliþtiriyor, bir arkadaþým daha yeni Kanada ya yerleþti orada orta son sýnýfa kadar öðrencinin aldýðý sadece 5 ders var diðerleri hep spor ve sanat diyor, böylece çocuk temel eðitimi alýyor eðer yeteneði varsa sanatý veya sporu ile beraber derslerini de alarak lisede üniversiteye hazýrlanýyor.
Bizlerde batýnýn güzel yanlarýný alalým ve uygulayalým.
Nizip te böyle bir þeyin olmasý deðil olabilmesi süper , harika ötesi bir þey . Emeði geçen herkesi tebrik ediyorum ve baþarýlarýnýn devamýný diliyorum .
Burada deðinmeden geçemeyeceðim bir konu var bu güzel olayý ulusa duyurmak belki de NRT nin iþimiydi ? acaba diye düþünüyorum, Manisa da olan basit bir olayý ulusal kanallar ana haberlerde verdiler, neydi o haber ? küçük kýz çocuðu ve erkek çocuk 23 Nisan þenliklerinde stadyumda tango dansý gösterisi yapacaklardý guruptaki diðer çiftler yapýyor ama sadece bu küçük kýz çocuðu dans eþi olan erkek çocukla dans etmek istemiyor ve naz yapýyor gibi hareketler yapýyor, bence haber deðeri olmayan bir görüntü idi ama o videoyu çeken her kimse bunun önemli bir haber olduðuna kani olduðu için ulusal kanala yollamýþ ve onlarda ana haber bülteninde yayýnlamýþlardý, belki bu melodika gösterisini NRT haber paylaþtýðý ulusal kanallara gönderebilir ve yayýnlanmasýný saðlaya bilir miydi diye düþünüyorum ?
Saðlýcakla