Bu kadar yerde park yasaðý olurmu yaAlýnan bu kararlar çok komik.Bu kadar yere park yasaðý yapacaklarýna,direk Nizipte araba kullanma yasaðý getirselerdi.Bu kararlardan ilerleyen günlerde mecburen vazgeçilir.
Bu kadar yerde park yasaðý olurmu yaAlýnan bu kararlar çok komik.Bu kadar yere park yasaðý yapacaklarýna,direk Nizipte araba kullanma yasaðý getirselerdi.Bu kararlardan ilerleyen günlerde mecburen vazgeçilir.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Ýlçe Trafik Komisyonunda bulunan kiþilerin hep makam arabalarý var ve bunlarýnda park etme sorunlarý yok. Tabi ki vatandaþýn park sorununda çektiklerinden haberleri de yok. Park yasaðýnýnda kendilerine bir zorluðu da yok.
Ýlçe Trafik Komisyonundaki yetkililer bu kararý alýrken buralara yakýn çevrede oto park var mý yok mu bu konuda bilgilendirilmiþler mi acaba??
Yasak demek kolay uygulamak uygulayýcý içinde kolay ama ya vatandaþa ne gibi kolaylýðý ve zorluðu var?
Nizip in saabý yok zaaar!
Bu ilçe komisyonunda Nizip li Nizip i tanýyan yok mu neden bir açýklama getirmemiþ bu nasýl uygulama?
Hani oto Park millet araçlarýný nereye park edecek kimse bunu sormamýþ mý*
Arkadaþlar, uygulamada aksaklýk olunca bu görülecek ve yeni önlemler alýnacaktýr.
Bizler önerilerimizi sunar eleþtirimizi yaparýz, yetkililerde gereken deðiþiklikleri yapacaktýr.
Bu caddelerde hakikaten çok büyük araç yýðýlmasý var ve trafik aksýyor.
Burada öne çýkan þu ki; yeterli otopark yapýlmadan bu yasaklarýn çok caydýrýcýlýðý veya faydasý olmayacaktýr.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
hele bir uygulamaya baþlasýnlar da görelim.nasýl olacakmýþ? millet sormaz mý kardeþim burasý yasaksa nereye park edeyim bana yer göster diye?...
Karayollarý yol yapar. Önce zift (asfalt) döker sonrada kum döker. Üzerinde git gel git gel yol olur. Nasýlsa bir þey olmaz.
Nizip te de yollarý araçlara parka kapat, caddeleri kaldýrýmlarý yayalara kapat; þehri çok güzel idare ettiðini sanmaya devam et.
Nasýlsa bir þey olmaz
Itiraz eden arkadaþlarýn itirazlarý çok haklý. Nizipte yaþayan bir avukatm. Benim aracýma da ceza kestiler. Alýþveriþ möerkezinin önünde park yasaðý koymuþlardý. Yasaða uymadým cezayý yedim. üstelik 5-10 dakika parkettim. Haksýz bir uygulama . Yasak koyanlar alternatif sunmalýlar.
Istihdam alaný yok diyenler iþte istihdam alaný. Antepteki gibi parkomat uygulamasý yapýlabilir. Düþük bir fiyata park imkaný olur. Böylece soruna bir nebze çare bulunacaðý gibi 5-10 kiþi de istihdam edilebilir.
Ýþin Çok yönlü düþünülmesi gerekir,Bir boyutu ekonomik, park yasaðý uyguladýðýnýz mahaldeki esnaf sadece yayalaramý satacak arabasý ile geçen ihtiyaç sahibi belli bir sürede ihtiyacýný karþýlamak için duramýyacakmý.Çünkü yasak uygulanacak yer bir hayli fazla gibi.
birincisi park yasaðý konulan yerler çok fazla,ikincisi;madem yasaðý koydun,vatandaþa alternatif göster.adam bir alýþveriþ merkezinden alýþveriþ edecek ama önce sokak sokak park yerimi arayacak.böyle saçmalýkmý olur.tabiki araçlar geliþigüzel her yere park etmemeli ama önce park alaný sorunu çözümlenmeli.sonra vatandaþ yine caddelere park etmeye devam ederse o zmn cezai iþlem uygulanmalý.þu an için bu karar olmamýþ bence.
kýz meslek lisesi, cumhuriyet ve ali alkan ilk öðretim okullarý vs, gibi merkezde kalan okullarýn bahçeleri yaz aylarýnda otopark olarak kullanýlabilir geliride okullarýn kasalarýnda toplanýr hem halk faydalanýr hemde okullar kazanýr ihtiyaçlarýný giderirler trafik sorunu olan büyük illerde bu uygulama çok güzel yapýlýyor çözüm bulunmak istense çözümde çok model ve metodda ama laf deðil icraat lazým konuþmayla yada tartýþmayla biþey çözülmüyor
PÝÞMAN OLDUÐUMUZ TEK ÞEY YAPAMADIKLARIMIZDIR
Emniyet, öncelikle motorsiklet terörüne dur demeli... Çocuklarýmýzý, eþlerimize sokaða çýkaramaz olduk...
Eþkýya dünyaya hükümdar olmaz.
Ben sahsen ingilterede yasiyorum ama benim dusuncem nizipin daha cok degisikliklere ihtiyaci var,halkinda degisikliklere acik olmasi lazim.21nci yuzyilda yasiyoruz.![]()