Necdet yaþar'ýn resitali ertelense bile ben bu tavla þampiyonasýný yapacaðým, ama katýlým böyle olursa çok zor, ben kimle tavla oynayacaðým kendi kendimle olmaz, Arif Kiya tavla biliyor mu acaba.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Yav sen 200 tane lahmacun yaptýr da tavla bulamazlarsa beþtaþ oynarlar.![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
10 tane tavla yeter bence
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
bende katýlmak isterim tarihde degiþiklik yada orada yemek yeme gibi bir guzellikde yaparsanýz bana ne duserse mesajla yada 05352163134 unasa bilirsiniz bana cagrý atsanýz ben ararým sizi saygýlarýmla sabýrsýzlýkla bekliyorum
Deðerli Nizip.com üyeleri, 16 Mayýs Pazar günü, Akçakent'in bir bahçesinde tavla turnuvasý düzenleyeceðim, öðle yemeðinde verilecek olan, söðürmeli lahmacun sonrasý, baþlayacak olan turnuva akþama kadar sürecek, kazanan þampiyona bir çeyrek altýn ve plaket hediye edilecektir.
Katýlacak olanlarýn isimlerini yazdýrmalarý gerekmektedir.
Program þöyle:
Sabah Nizip halinin önünden saat 10.00 de bir minibüs kalkacak ve Ançeket'e gidecek,
Muhtarýmýz Arif Kiyanýn belirleyeceði bir bahçede büyük ihtimalle nohut dürümü yediðimiz yer olabilir.
Lahmacunlarýmýzý yiyip, ayranlarýmýzý içtikten sonra, çaylarýmýzý içerken tavla turnuvasý baþlayacak.
Ýkiþerli gruplar halinde baþlayacak turnuva daha sonra yenenlerin eþleþmesiyle devam edecek, en son kalanlarýn final karþýlaþmasýyla da turnuva bitecek, galip gelene ki bu büyük ihtimalle ben olacaðýmbir plaket ve çeyrek altýn hediye edilecek, bu þampiyon bundan sonraki turnuvalarda direk final oynayacak.
Hanýmlarýmýz ve çocuklarýmýzýnda geleceði bu etkinlik hem bir piknik havasýnda geçecek, hemde Ançeket'in doðal güzelliklerine bir kere daha dikkati çekmiþ olacaðýz.
Sponsor Müslüm Akpek.
Program yukarýdaki gibi olacak. Ayrýca isteyen mangal falan getirebilir.
Konuyu gündemde tutmaya çalýþýyorum ama adminden hala bir ses yok.