Ayný resmi 300 dpi tarayabilirmisin ? büyük olacaktýr ama sen yükle, artýk otomatikman küçültüyor.
Ayný resmi 300 dpi tarayabilirmisin ? büyük olacaktýr ama sen yükle, artýk otomatikman küçültüyor.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
basakcým meraba gondermýs oldugun 75 ve 72 yýlarýna aýt fotograflarda annemde var.75 yýlýndaký fotograf býzdede vardý ama 72 yýlýndaký yoktu.gorunce annem cok sevýndý ve býr cok arkadasýný hatýrladý. emýným ký tanýsýyoruzdur umarým musaýt býr zaman da gorusme fýrsatýmýz olur ailene cok selamlar.
herkese selam benim öðretmenimdir.
ben isimlerini yazarým öðretmenim nasýl.iyidir inþallay. selamýmý söyleyin sedat öðüt.
Cafer hocayý hatýrlýyorum resimdeki bazý simalarýda hatýrladým vaybe nereden nereye.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Bu resimde benim de kardeþim var ama pek ayýrt edemedim ( ama sanki tam babanýzýn hemen sað önünde duran kafa o gibi ), babanýz onu da tanýr ismi Tevfik AKIN , sizin oturduðunuz evden bir sokak ( Yaþar Sokak) yukarýda oturuyorduk. Cafer hocama hürmetlerimizi ve saygýlarýmýzý iletin lütfen ellerinden öperiz, her ne kadar benim hocam olmasa dahi benim kardeþimin hocasý idi, bu vesile ile tüm hocalarýmýza bir kez daha hürmet ve saygýlarýmýzý iletmek istiyorum.
Konu makin tarafýndan (01.05.10 Saat 05:20 ) deðiþtirilmiþtir.
makin