Ýlköðretim 1. Kademe Bilgi Yarýþmasý için Kuralar bugün çekildi. Kura çekimi Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü Öðretmen Evi Toplantý Salonunda yapýlan Ýlköðretim Okullarý 4. ve 5. Sýnýflar Arasý Bilgi Yarýþmasý Kura çekimine Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Þube Müdürü Abdullah Daðlý, Nizip Ticaret Borsasý Baþkaný Mustafa Altýnbaþ ve Genel Sekreteri Abdulkadir Gözegir ile Okul Müdürleri katýldý. Nizip Ticaret Borsasý Sponsorluðunda yapýlacak 1. Kademe Bilgi Yarýþmasý hakkýnda bir açýklama yapan Nizip Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Abdullah Daðlý, Ýlçemiz ve Köy Okullarýndan oluþan toplam 44 Ýlköðretim Okulu’nun 12 Grup halinde yarýþacaðýný kaydetti. Ýlk Tur’un 03 Mayýs 2010 Pazartesi Günü, Final karþýlaþmasýnýn ise 31 Mayýs 2010 Pazartesi günü yapýlacaðýný ifade eden Þube Müdürü Abdullah Daðlý, 1. Kademe Bilgi Yarýþmasý’nýn Nizip Ticaret Borsasý Toplantý Salonu’nda yapýlacaðýný söyledi. Nizip Ticaret Borsasý Baþkaný Mustafa Altýnbaþ ise yaptýðý açýklamada “Eðitim konusunda Nizip Ticaret Borsasý olarak elimizden ne geliyorsa yapacaðýz” diyerek tüm Okullarýn emrinde olduklarýný kaydetti.
Kaynak NrtMedya