Burada nizip ile ilgili en son bilgileri alabilir
Tartýþmalara katýlabilirsiniz.
Takvim Ajanda
Tarihde bugün
Nizip Fotoðraflarý
Bu kategoride nizip ile ilgili birçok fotoðrafý bulabilirsiniz.
Turizm Fotoðraflarý
Zeugma, Rumkale, Baraj gölü gibi turistik alanlarýn fotoðraflarýný bu kategoriye ekledik
Etkinlikler
Nizip veya gurbette yapýlan etkinlikler burada.
Nizip Köyleri
Nizip kayýtlý tüm köylerin fotoðraflarýný burada arþivlemeye çalýþýyoruz
Üye ve Hemseriler
..
Nizip'deki tüm telefon ve adresler burada daha fazlasýný gör...
Sende firmaný ekle Dünyaya açýl...
Yeni bulduðum KERET EÞEÐÝ ni siz dostlarla paylaþmak istedim
Vedat ammi bu sahmi yoksa fotomontajmý ? Komik duriy yav
mustibalci Nickli Üyeden Alýntý Vedat ammi bu sahmi yoksa fotomontajmý ? Komik duriy yav fotomontaj falan deðil,resmen eþþek ama biraz genetiði ile oynanmýþ eþþek... keret eþeði ile zebra nýn karýþýmýndan elde edilmiþ
yanýndakiler anne ve babasý
Þimdi anlaþýldý senin niye saçlarýnýn beyaz olduðu
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
müslüm akpek Nickli Üyeden Alýntý Þimdi anlaþýldý senin niye saçlarýnýn beyaz olduðu Ben anlayamadým müslüm ammi Yada anlamak istemiyorum
müslüm akpek Nickli Üyeden Alýntý Þimdi anlaþýldý senin niye saçlarýnýn beyaz olduðu bende,beyaz meyaz yine saç var. sen kendine bak
mustibalci Nickli Üyeden Alýntý Ben anlayamadým müslüm ammi Yada anlamak istemiyorum Bak anlayan anladý heheeee
vedatakkas Nickli Üyeden Alýntý bende,beyaz meyaz yine saç var. sen kendine bak Ýyiki kafanda üç tel saç var.
müslüm akpek Nickli Üyeden Alýntý Ýyiki kafanda üç tel saç var. senin matematikte zayýfmýþ be Müslüm üç tel mi,beþ tel mi,orasýný millet görüyor
vedatakkas Nickli Üyeden Alýntý bende,beyaz meyaz yine saç var. sen kendine bak ne yani kabakmý demek istiyorsun abime
Görüþleriniz bizim için önemlidir 0342 5171254
admin Nickli Üyeden Alýntý ne yani kabakmý demek istiyorsun abime Kaþýnýyor.
Ama Allah için söyleyin, yakýþmýyor mu ? Bruce willis mübarek
Sanki ben
admin Nickli Üyeden Alýntý ne yani kabakmý demek istiyorsun abime Haþaaaa,kabak olur mu ??? Bruce Willes'in Nizip versiyonu,Ýstanbul þubesi
Etiket Bulutu.