teþekkür ederiz. Cd yi de unutmazsanýz p.tesi alabilirsem çok sevnirim![]()
![]()
Nizip com' a ayrca teþekkür ederim .Sayenizde 23 nisan programýýný bu defa kesintisiz nrt de izleyeceðiz![]()
Saygýlar sunarým ...
teþekkür ederiz. Cd yi de unutmazsanýz p.tesi alabilirsem çok sevnirim![]()
![]()
Nizip com' a ayrca teþekkür ederim .Sayenizde 23 nisan programýýný bu defa kesintisiz nrt de izleyeceðiz![]()
Saygýlar sunarým ...
www.emineiyi.blogspot.com
www.senkop.blogspot.com
18 Haziran 2010 müzik þölenimiz Altýnbaþ Aile Evinde ... Gecemize hepinizi beklerim.
hocam video cdsi bende var
birini yollayabilirseniz vereyim.
Gece de internete yüklemeye çalýþacaðým.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
www.senkop.blogspot.com
18 Haziran 2010 müzik þölenimiz Altýnbaþ Aile Evinde ... Gecemize hepinizi beklerim.
sevgili admin nerden alabilirim nereye yollayacam birini..
tekrar teþekkür ederim nizip.com a
www.senkop.blogspot.com
imzamda adresim var hocam, Akpek ticaret
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Deðerli hocam Nizip yýllardýr ihmal edildi ve sahipsiz kaldý, siz ve sizin gibi deðerli insanlarýn çabasýyla, son yýllarda Nizip çok baþarýlý projelere imza attý, siz Nizip için bir yaparsanzý biz sizin için 100 yaparýz, Ýstanbul'da olsak bile kalbimiz Nizip ve Nizip'liler için atýyor, size minnettarýz yaþýnýz hiç önemli deðil ellerinizden öperim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
NRT Nizip ilçemizin tek yayýn kanalý, Ýlçemizde yapýlan her etkinliðin NRT aracýlýðý ile yayýnlanmasý teþvik ve daha iyilerinin desteklenmesi için gereklidir. Bunu görev addettikleri için kendilerini tebrik ediyorum.
Ben konuyu bir veli olarak açtým. Akþam heyecanla haberlerin karþýsýna geçtim. Bayram törenleri haberleri yayýnlandý. Ancak; melodika grubunun tören geçiþinde, selamlamada ve gösterileri sýrasýnda anlýk dahi görüntüleri yayýnlanmadý. Abubekir!'in çekimi yaptýðýný ve beðendiðini orada gözlemledim. Merakým neden haberlerde yayýnlanmadý. Böylesi gösteriler için daha özenli olmalý bence.
Tören baþtan sona harikaydý. Tüm gösteri gruplarý öðrenci ve öðretmenlerin emeklerine saðlýk.