önümüzdeki cuma bana gelin isterseniz,hatta isterseniz demeyeyim davet ediyorum.ama ben tavuk tava yaparým,malum ben tavukçuyum.gelmek isteyen arkadaþlar yazsýnlar,cumaya ona göre hazýrlýk yapayým.
önümüzdeki cuma bana gelin isterseniz,hatta isterseniz demeyeyim davet ediyorum.ama ben tavuk tava yaparým,malum ben tavukçuyum.gelmek isteyen arkadaþlar yazsýnlar,cumaya ona göre hazýrlýk yapayým.
yer ayarlayýn olur
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
evet abi,mavi þahinin dediði gibi oluyo.deðiþik bir lezzet yanii,bence çokta güzel oluyo.
cuma günü tava olur ümidiyle admine takýldým..ama kuru soðan domates vardý napalým..önümüzdeki cuma da nizip'teyim.ben zaten gidecek yer arýyorum..
gelen.2![]()
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
evet abiler gelenler yazsýn,bekliyorum
Müslüm abi þu tavla turnuvasýna perþembeden mi çýksak.Cuma günü tava, cumartesi Nejdet YAÞAR beyi dinler pazar günüde senin söðürmeli lahmacunlarý iç ederdik.Ne dersin.
O zamana kadar da Subutayda gelmiþ olur...
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Caným abim benim bak artýk yaþlanýyorsun,ben perþembeden yola çýkalým cuma günü nizipte oluruz ve tavaya yetiþiriz,cumartesi günüde Nejdet beyi dinleriz pazar günüde tavla turnuvasý ve lahmacun muhabbeti olur dedim emme sen yaþlandýðýn için baþka yerden anladýn.![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.