Hafýzpaþa Mahallesine 4 Trilyonluk Hizmet geliyor.
Hafýzpaþa Mahallesi Çeker Sokak-Turan Sokak ile Turan Sokak-Kalkan Sokak arasýna yapýlacak olan
okul, saðlýk ocaðý, taziye evi, camii ve park için
evlerin kamulaþtýrýlmasý nedeniyle harekete geçen
Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, burada yaþayan ev sahiplerinin bazýlarý ile daha önce anlaþarak evlerin kamulaþtýrýlmasýný saðlamýþtý.
Turan Sokak ve Kalkan Sokak arasýndaki ev sahipleriyle de bir araya gelen Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Ýl Genel Meclis Üyesi Galip Ýnal ve Baþkan Yardýmcýsý Fatih Uzunaslan ile Hafýzpaþa Mahallesi Muhtarý Müslüm Yeþil ev sahipleriyle anlaþmaya vararak söz aldý.
Konuya iliþkin bir açýklama yapan Baþkan Akdoðan, 60 yýllýk bir geçmiþe sahip olan Hafýzpaþa Mahallesi’nin ne durumda olduðunu çok iyi biliyoruz ve bu durumu göz önünde bulundurarak mahalle sakinlerine daha iyi bir yaþam sunmak için 4 trilyonluk bir yatýrým yapacaðýz dedi.
Çalýþmalarýn hiç vakit kaybetmeksizin bu yýl baþlayarak 2011 yýlýnda tamamlanarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunacaðýz diye konuþan Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, bunun geç kalmýþ bir hizmet olduðunun altýný çizdi.
Daha önce bu hizmetler için attýklarý adýmlarda bir çok seferinde engellendiklerini ifade eden Baþkan Akdoðan, madem ki sizler bu çalýþmalarýmýza destek olacak, madem iyi niyetle yaklaþacaksýnýz o halde bizlerde Nizip Belediyesi olarak sizlere sonuna kadar yardýmcý olacaðýz dedi.
Burada yaþayan çocuklarýmýz için oyun parký,
vatandaþlarýmýz için camii,
insanlarýmýz için saðlýk ocaðý ve taziye evi, öðrencilerimiz için okul yapacaðýz
diye konuþan Baþkan Akdoðan, ancak tüm bunlarý yaparken ev sahiplerini maðdur etmeden, onlarý incitmeden yapacaðým.
Çünkü ben bu makama halkýmýzý maðdur etmek için seçilmedim.
Zulüm ve haksýzlýkla kimsenin ayakta kalmadýðýný iyi biliyor ve hizmet etmeye devam ediyorum dedi.
Seçimlerde oy oranýna göre en az oy aldýðým Hafýzpaþa Mahallesi,
ancak ben oy verenlerinde oy vermeyenlerinde Belediye Baþkanýyým dedi.
Sözlerine devam eden Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan,
Hafýzpaþa Mahallesi’nden az oy aldým diye hizmet etmezsem
bu ne insanlýða ne de Müslümanlýða yakýþýr
duygu ve düþüncelerle yola çýktýklarýný ve söz verdiðimiz gibi
tüm bu hizmetleri 2011 yýlýnda tamamlayarak Hafýzpaþa Mahallesi sakinlerinin hizmetine sunacaðým dedi.
Akdoðan ile bir araya gelen vatandaþlar ise yapýlacak hizmetlerden dolayý teþekkür etti.
![]()