Sizlerle Gurur duyuyoruz....
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Teþekkürler arkadaþlar çok güzel bir çalýþma ve hizmet olmuþ.
Dostlarý görmek çok güzel
ancak nizip çayýný böyle görmek beni çok üzdü.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Sadece bu yürüyüþ için Ýstanbuldan Nizibe gelen Müslüm Akpek'i kutluyorum.
Konu mehmet karakaþ tarafýndan (19.04.10 Saat 04:19 ) deðiþtirilmiþtir.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Emeði geçenlere teþekkürler ederiz memleketimizin güzelliklerini gördük,Birgünde nizip çayýnýn ýslah edildiði bolca billur gibi aktýðýnýn resimlerini çeker atarsýnýz inþallah.
Katký veren,katýlan herkese teþekkür ediyorum.
gönül istediki ben de orada olayým.
Bir doða aþýðý biri olarak orada olamamadýðýma ne kadar üzüldüðümü tarif etmeme kelimeler kifayetsiz kalýr.
Bütün görüntüler harika, ahh birde o nizip çayýn görüntüsüde þeffaf olasaydý ne kadar hoþ olurdu.
Umarým bir gün oda gereçleþir
Sevgiler...
Bu resimde görünen park Ançekettemi?
Ýnþaallah 2. yürüyüþü hep beraber yaparýz.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Akçakent muhtarý Arif Çetin ve köy halký bizleri çok samimi karþýladýlar.
Çevredeki uygun bahçelerden birinde aðýrladýlar.
Ali Sabancý, nohut dürümlerini sýcak sýcak daðýttýktan sonra bir ilahi söyledi, birde Barak havasý patlattý.
Ýbrahim Þimþek hocam ve fotoðraf klubu öðrencileri de bu yeþil ve samimiyet dolu ortamý deðerlendirip hemen fotoðrafladýlar. Sanýrým onlarda artýk fotoðraflarýný atarlar.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Nizip Çevre ve Tarihi Deðerleri Koruma Derneði’nin organize ettiði ‘’Doðamýza ve Çevremize Saygý Yürüyüþü’’ yapýldý.
Nizip Ziraat Odasý, Nizip Tatlýcýlar ve Meþrubatçýlar Odasý, Nizip Lokantacýlar ve Kahveciler Odasý, Nizip Muhtarlar Derneði ve NÜDER üyelerinin yaný sýra çok sayýda katýlýmcýlarýn destek verdiði ‘’Doðamýza ve Çevremize Saygý Yürüyüþü’’ Menderes Parkýnda baþladý. Aðaçlar ve Patika alanlarla çevrili alanlarda yapýlan yürüyüþ Akçekent’te bir bahçede sona erdi. NÝÇET Genel Sekreteri Mehmet Akif Akpek tarafýndan yürüyüþe katýlanlara nohut dürümü ikram edilirken bir müddet dinlenen katýlýmcýlar Nizip Çayý’nýn ýslahý ve çevre düzenlemesi konularýnda karþýlýklý sohbet ettiler. ‘’Doðamýza ve Çevremize Saygý Yürüyüþü’’ hakkýnda bir konuþma yapan NÝÇET Baþkaný Kemal Cengiz, doðamýza ve çevremize saygý duymak amacýyla böyle bir etkinliðin düzenlendiðini ve ilçemizde bulunan Sivil Toplum Kuruluþlarý ve duyarlý kiþiler olarak her türlü doða ve çevre sorunlarýna dikkat çekmek istemiyle bir arada bulunduklarýný söyledi. Nizip Çayý’nýn ýslahý ve çevre düzenlemesinin bir an önce çözüme ulaþtýrýlmasý gerektiðini hatýrlatan Cengiz, bitki ve hayvan türlerinin telef olmamasýný, havamýzýn kirlenmesini, coðrafyamýz çölleþmesi, saðlýklý ve organik beslenme alanlarýmýz daralmasý açýsýndan çalýþma yapýlmasýný isteyerek, doða yürüyüþüne destek veren herkese gönülden teþekkür ediyorum dedi.
![]()
www.nrtmedya.com - Nizip Gazetesi
yürüyüþten önce herkes kendi evindeki ve akrabalarýný cevresini duzeltse git gide duzelir dunya
þansýmdan cuma günü benim eleman iþten kaçtý,katýlamadým yürüyüþe.belliki çok güzel geçmiþ.
evimiz düzgün Elhamdulillah !
Sadece doðaya çýkýldý, Nizip'de ne kadar güzel alanlar var onlarýn görülmesi istendi.
Ortada protesto falan yok ! yürüyüþ deyince milletin aklýna ne geliyor anlamadýmki
Konuyu iyi okuyun lütfen
0342 5171254
videoyu ilk mesaja ekledim
0342 5171254