Deðerli hemþerilerim
Nizipspor için bir çalýþma baþlatmayý öneriyorum.Sizlerin de görüþ ve önerileriyle tekrar 3.lig e çýkmasýna ve daha üst liglere týrmanmasýna katkýda bulunmayý ümidediyorum.
Bence iki problemi var birincisi ekonomi ikincisi altyapý ve sportif faliyetler anlamýnda bir destek/partner.
Ekonomi problemi için daha önceki bir belediye baþkanýmýza önerdiðim ancak kabul görmeyen önerimi Hacý baþkana önermeyi istiyorum eski fýstýk halinin Nizipspora(TAPUYA SÜRESÝZ OLARAK SATILAMAZ DEVREDÝLEMEZ ÞERHÝ KONULMAK SURETÝYLE) devredilmesi otopark/benzinlik/ vs bir þekilde deðerlendirilmesiyle takýma düzenli gelir saðlanmasý þeklinde bir önerim var.
Altyapý ve sportif faliyetler anlamýnda bir destek/partner konusunda ise Süper lig takýmlarýndan birisiyle (ki burada Aydýn Erbay abiden destek alýnabilir diye düþünüyorum) pilot takým olma anlaþmasý yapmak.
Eðer uygun olursa kulüp yönetimi ve birkaç ileri gelen ile oluþturulucak komitede yer alarak gerekli çalýþma ve görüþmeleri yapabilirim.
Bunlarýn tartýþýlmasý ve daha da geliþtirilmesi için öncelikle kulüp yöneticilerinin ve sizlerin fikirlerini rica ediyorum.
Herþey Nizip ve Nizipspor için...