Selam ben müdür yardýmcýsý olarak yeni atandým nizipte haziranýn sonu veya temmuzun baþýnda geçmek kaydýyla kaloriferli temiz bir ev arýyorum. Tüm hemþerilerimin yardýmcý olacaðýndan þüphem yok.þimdiden teþekkürler...
Selam ben müdür yardýmcýsý olarak yeni atandým nizipte haziranýn sonu veya temmuzun baþýnda geçmek kaydýyla kaloriferli temiz bir ev arýyorum. Tüm hemþerilerimin yardýmcý olacaðýndan þüphem yok.þimdiden teþekkürler...
vadat bey ataköyde birdayremiz var size tahsis edebilirim hava yoluyla hergün gidipgelebilirsiniz
Evden Eve Nakliyat
Kardes Daire ariyorsan burda bulamazsin Emlakciya gitmen lazim.Milleti boyle sacma islerle mesgul etme ya.Ne olarak geliyorsan gel farketmez mudur mu, yardimcisi mi kimseyi ilgilendirmez.Istersen kirmizi hali serdirelim yoluna sanki baska derdimiz veya isimiz yoktu.Acikcasi Arkadas show yapiyor millete mudur yardimcisi olmus ya ondan,kimin umrunda be kardesim kimin.
öncelikle hayýrlý uðurlu olsun demek lazým gelir..
hayýrlý uðurlu olsun vedat bey
tebrik ederim.ayrýca
vedat beye yazýlan bu karþý cevab,vedat beyi üzmesin...yakýþýklý antika arkadaþýmýz kalitesini yansýtmýþ...
yakýþýklý kelimesi bi güzellik barýndýrýr..belki yakýþýklý ama patavatsýz ve münasebetsiz sözler
romantik bir isimden romantik ve hoþ sözler duymak isteriz...