Konu Ramazan Tarhan tarafýndan (11.04.10 Saat 17:35 ) deðiþtirilmiþtir.
....
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
www.tarhanharita.net
www.tarhanharita.net
Sn.Belediye baþkaný dernek yöneticilerimizden randevu istiyerek bu buluþma gerçekleþti.Aslýnda randevu verilen tarih Niziplilerin kahvaltý gününe denk getirilseydi daha güzel bir buluþma saðlanabilirdi.Ama yine de baþkanýn sivil toplum kuruluþlarý ile olan bu temasý hoþ bir giriþimdir.Güngören köy içinde trafiga kapalý alan düzenlenmesi ve bazý dükkanlarýn bahçe ruhsatlarýnýn verilme müjdesi de iyi bir geliþmedir.Önümüzdeki günler Güngören için daha olumlu þeyler yaþanacak denilebilir...
www.tarhanharita.net
Belediye Baþkanýmýzý kutluyorum birazda sitem ediyorum, kendisini defalarca kahvaltýlara davet etmemize raðmen gelmedi ama þimdi kendisini affettirdi, baþkanýn verdiði müjdeler çok güzel, kebapçýlarýn olduðu sokaklar trafiðe kapatýlýp, lokantalara da bahçe izni verilirse o bölgenin çehresi deðiþecek, inþallah verilen sözler yerine gelir.
Ben bu arada baþka bir konuya deðineceðim, görüldüðü gibi bir elin nesi var iki elin sesi var, Nizipliler her zaman güngörende bir güç olmuþtur, binlerce nüfusumuz var ama örgütlenmediðimiz zaman hçbir etkimiz olmuyor, Güngören Nizipliler derneði kurulduktan ve baþarýlý iþlere imza attýktan sonra, yerel yöneticilerin dikkatini çekti, seçimlere 1,5 sene kaldý, eðer iyi bir yapýlanmaya gidip tek adayý desteklersek, inanýn Güngören de çok büyük etkinliðimiz olacak, en azýndan belediye meclisine 3 üye sokabilmeliyiz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Sevgili ahmet çok teþekkürler seni aramýzda görmek bizi çok mutlu etti
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
efsene geri döndü...testere6 sinemalarda)
www.tarhanharita.net
Baþkaný kutluyorum gerçekten bu bahçe atýl vaziyette duruyordu, ayrýca çöplüðe dönmüþtü, þimdi kullanýlabilir, ancak çevreyi rahatsýz etmememiz lazým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE