sakalli (HAKANABI) sen nereye kayboldun uzun zamandir gözükmüyorsun.
bu sitede herkes bir bir kayboldu nedense..
sakalli (HAKANABI) sen nereye kayboldun uzun zamandir gözükmüyorsun.
bu sitede herkes bir bir kayboldu nedense..
Konu berfinim84 tarafýndan (10.04.10 Saat 07:15 ) deðiþtirilmiþtir.
artik bende bir anneyim:)
Bende askerden geldikten sonra bir çok üyenin siteye uðramadýðýný gördüm. Hele yaþýtlarýmla burada oyun oynardýk sohbet ederdik gerçekten çok iyi kaynaþmýþtýk bi gittik askere geldik 1 ay önce geldiðimden beride buradayým ama kimsecikler yok ...
Facebookta olmasýnlar !
Arkadaþlar bizler burayý nizipin tanýtýmý ve niziplilerin buluþmasý için kurduk.
Niziplilerin de sorunlarýný paylaþmasý için kurduk. Bunun yanýnda bir sohbet alaný olsun dediler, birde daha ciddi tartýþmalarýn yapýldýðý yerler olsun dediler, oralarýda açtýk.
bizim asýl amacýmýz daha yukarýda belirttiðim gibidir. Yoksa chat bölümlerinde ki yazýþmalara bakmaya ne vaktimiz var ne yüreðimiz. Önemli olan ciddi konular ve bu konulara gelen elle tutulur, mantýklý mesajlardýr. Bunlardan birþeyler üretebilirmiyiz, bir sonuç alabilirmiyiz onun kaygýsý içerisindeyiz.
Diðer sohbete meraklý arkadaþlar facebooka takýlýyorlar zaten çünkü aradýklarýný orada buluyorlar. Bizde daha ciddi insanlarla yazýþmanýn rahatlýðý içerisinde daha kaliteli konular üretme uðraþýna giriyoruz.
Daha önceleri, yazýpda þimdi yazamayan da birçok arkadaþda varsa da bunlar ya askerde, ya evlenmiþ ya iþ deðiþikliðine gitmiþ veya ailevi problemleri olmuþ kiþiler olabiliyor. Yani insanlarýn uzun yýllar herzaman yazmasýný bekleyemezsiniz. Zaman içerisinde ilgilerini çeken konularda tekrar uðrayýp mesajda býrakabiliyorlar.
Kýrgýnlar olacaðý gibi herkesi memnun edebilmemiz mümkün deðildir, böyle bir çabamýz veya lüksümüzde yok. Kaldý ki burasý üzerinden kendini tanýttýrýp, arkadaþ edinip bir basamak daha yukarýlara sýçrayan veya toplum içerisinde tanýnan birçok arkadaþda vardýr ki aslýnda amaçlarýmýz arasýna da girer.
Bunun için sizler üzülmeyin, varsa paylaþmak istediðiniz konularla ilgili bizlerle paylaþýn. Özellikle kendinizin hazýrladýðý konular, sakýz bile olsa çok önemli.
Selamlar![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
KAYIP ÜYE HUZÝ NERDESÝN.selamlar güzel insan tatlý kardeþ
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Yaklaþýk 6 yýl önce açtýgým bu konuyu ve diðer yazýlarýmý arkadaþlarýn yorumlarýný vs saatlerdir okuyup hep aglýyom hem gülüyom... O günler keþke geri gelse..Çok özledim eski dostlarý çoook...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Gidenlere söyle geliyorlarsa gelsinler yoksa ben yapacaðýmý bilirim.
Osman Demir Istanbul
Bir þey dikkatimi çekti Huzi ile Orhan'ýn ayný zamanda mesaj yazmasý bu ikilinin ayný kiþi olacaðý þüphesini güçlendirdi.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Güldürme þimdi huzi orhana taktý adam orhanýn yüzünden siteye giremedi garibim
Demekki bir birleriyle konuþtular tekrar girelim diye anlaþtýlar sanýrým
Ancak Orhan kardeþimin
Uçan tavuk Huzinin
Kasým Böler
Kemal abimizin
Hacý Metal tenekenin
Mustafa kanal kardeþimin
Baþta Oktay olmak üzere tüm CANKESEN ailesi
Sakallýnýn
Gökan zaten giriyor
Ben baþkan ha keza
Özellikle Belediye ekibinin
Devriþ
Alakuþ
Gözden uzak kalalan adýný yazamadýðým için özür dilediðim tüm kardeþlerimin
her gün bir kaç mesajda olsa birlik beraberlik saglamasý lazým
Nizipte olan kardeþlerim fotðraflarla konulþarla siz burayý aktif tutacaksýnýz ki bu site yaþasýn
Nizibin delisinin resmini atsanýz yeter ya hu
ÞU ALINMA DARILMA KIRILMA HUYUNU BIRAKMAMIZ LAZIM
Selamlar
Konu fsoyarik tarafýndan (16.01.12 Saat 08:15 ) deðiþtirilmiþtir.
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Benden neden kimse bahsetmiyor..o kadar eski deðilim galiba?!..![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..