bence de abi yaa baksana þuraya...yazi asi ve mavinin imza alparaslan abinin nick kýzýl elmanýn þaþtýk kaldýk walla)
bence de abi yaa baksana þuraya...yazi asi ve mavinin imza alparaslan abinin nick kýzýl elmanýn þaþtýk kaldýk walla)
ben özyurtun ýkýncý mezunlarýndan sayýsaldan mezunum adým ahmet
YAV NE OLUYO BU KONU NE KADAR DA GERÝDE KALMIÞ ÖZYURTLULAR NEREDESÝNÝZ YAV AYIP VALLA TEK BAÞIMA BIRAKTINIZ BENÝ....
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
insaf be asi ve mavi hâlâ geride kalmýþ diyosun sen bi de bizim e.m.l görsen)
selam arkadaslar ben özyurt mezunuyum okulun adýný duyunca bir selam vereyým dedým ve gururlandým hepýnýze hayýrlý gunler .
.
nisa....
selam yawww özlemiþim sizi ben Atilla yaa arkadaþlar beraber buluþup yemek falan yesek biþeyler yapsak hasret gidermiþ oluruz hemm hepinizi seviyom byee tel no: 05056503284.
msn : atitoo123@hotmail.com görüþmek üzere.
.
yaaaa nisaa sen burdamsýn kýzým özlemiþim seni görüþsek çok iyi olur
slm herkese bende ozyutlu degýlým ama bende yazayým býzde ozyurtlularý endustrý meslek lýsesý sayfasýna beklerýz
YAV ATÝLLA KARDEÞ HOÞGELDÝN NÝSA BACIM SENÝ BURALARDA GÖRMEK NE ÞEREF BÖYLE.....
VALLA ATÝLLA ÖZYURDUN ÝLK MEZUNLARI BÝR ARAYA GELSEK ÇOK GÜZEL OLURDU AMA KISMET ÝNÞALLAH OLUR BU ARADA BÝ HAYIRLI OLSUN DER ÝNSAN..ERZURUMDAYIM BEN...
NÝZÝPLÝ_MEHMET KARDEÞ VALLA BEN E.M.L YE GELDÝM BÝ HOÞGELDÝN DÝYEN OLMADI....
NEYSE DÝGER ÖZYURTLU ARKADAÞLARIDA BEKLERÝM....
BU ARADA SALDIRAY ÜZÜLME SÝZÝNDE KONUNUZ ÝLERÝLERE GELÝR ÝNÞ....
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
slm arkadaþlar ben de özyurtluyum.ilk mezunlardan.liseyi çok özledim ama ordaki arkadaþlýklarýn çoðu da yalanmýþ.neyseki birkaç yakýn dostum hala yanýmda.nisa nasýlsýn caným görüþemiyoruz ne zamandýr hattýn deðiþti galiba.sen de iyisindir inþallah atilla.ayrýca ayþe çok konuþmuþsun caným ya maþallah bütün yazýlar seninokul bir program yapsa orda gelir görüþürdük.neyse kendinize iyi bakýn (fatma)
<p align="left" slm aleyküm arkadaþlar öncelikle böyle bi konu açtýgý için ayþeye teþekkür ediyorum...neyse bende ilk mezunlardaným rabbim kýsmet etti üniyi kazandýk fakat gerçek þuki geçmiþ gibi olmuyo hiçbirþey....fatma sen kendine bi bak çok konuþuyo demiþsin sayfanýn hepsini doldurmuþsun nerdeyse...ayþe görmesin yakar seni...neyse ya ben artýk buralara takýlýrým hep...ha atilla ve nisa sizleride burda görmek isterim.<p align="left" .
FATMA BENÝ AYÞEYLE KARIÞTIRDIN HERHALDE KÝM OLDUGUMU MERAK EDÝYOSAN AKÞAM TLFNUN AÇIK KALSIN SANA HABER VEREYÝM...
TAMAM CANIM TAMAM TANIDIM GEREK YOK ARAMANA SEN ÞÝMDÝ ON SAAT KONUÞURSUN AYÞE GÝBÝ.
BEN SANA AKÞAM GÖSTERÝRÝM....CANIM ARKADAÞIM.....