Müslüm ammi çok teþekkürler Neco ile tarhanda gördük gelemesekde hemþerilerimizin birlik ve beraberligi bizi mutlu etti,bir mür boyu kuþaktan kuþaga devamý dilegi ile selamlar
Müslüm ammi çok teþekkürler Neco ile tarhanda gördük gelemesekde hemþerilerimizin birlik ve beraberligi bizi mutlu etti,bir mür boyu kuþaktan kuþaga devamý dilegi ile selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Götürün bakalým,afiyet olsun.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
sayýn pek degerli kardeþim müslüm akpek sizlere cok teþekkür ederimhem celal dogan beyinvermiþ oldugu yemege hemde çekmiþ oldugun resimleri çabuçak yükledigin için sonsuztaþekkürlermi zi sunarýz
AVRUPANIN TÜM SINIRLARINA AYAKBSAN EMEKLÝ TIR ÞOFÖRÜ MUÞLU HACI
Yemek, her zamanki gibi yoðun katýlýmlý ve güzel geçmiþ, evden kimse gelmediði için ben de erindim? korarým bundan sonra da zor katýlacaðýz çünkü 10 güne inþallah Halkalý Konutbirlik'te yeni evimize taþýnacaðýz ve özel araba olmayýnca, gelmek de çok zor!? Hemþehrilerin birlikteliði biz yemiþiz gibi bize zevk verecek. Ýnþallah bu yemekler geliþerek ebediyen devam etsin...
Gelemediðim için üzgünüm ama þu resimler dahi içimi ferhlattý.Yine bol katýlýmlý yine þen þakraksýnýz... Allah muhabbetinizi arttýrsýn!![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Sevgili Nizip.Com üyeleri, her namazdan sonra benim için eðer hayýrlý ise ya Nizip'e ya Ýstanbul'a gelmem için dua edin.Ben sýkýldým bu Bursadan.Mamahin iti gibi bakýp duruyoruz buradan.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
maaþallah herkes ne götürmüþ be kardeþim,hele Müslüm sana inanamýyorumhem reklamý yapýyorsun,hem de iyi yiyorsun
helal olsun ne diyelim.
Celal baþkana da katkýlarýndan dolayý teþekkürler ederim.
23 Nisan haftasýnda 3 gün tatil var...benden bi kuzu....hadi hamle bekliyorum))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net