Ruhlarý þad olsun. Bu anlamlý günlerde onlarý rahmetle anýyor ve þefaatlerine layýk olmayý umuyoruz.
Ruhlarý þad olsun. Bu anlamlý günlerde onlarý rahmetle anýyor ve þefaatlerine layýk olmayý umuyoruz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Ruhlarý ÞAd olsun
Yürüdükçe Asla Yanlýz Kalmayacaksýn GalataSaray
hocam bu listelenenler sadece kayýtlý olanlar galiba burada barak köylerinin ve bir çok köylerin ismini göremiyoruz. oysaki ben sadece dutlu(torumahmut) köyünde isimleriyle tanýnan 4-5 kadar çanakkale þehitleri olduðunu biliyorum . bunlardan birtanesi dedemin kardeþi hüseyin oðlu fettah'týr. ama kayýtllarda göremiyoruz buda birçok kayýdýn kayýp olduðunu gösteriyor. Allah þehadetlerini kabul etsin.
Torumahmut’lu
Amin.
Aslýnda daha detaylý bir araþtýrma yapmak gerekiyor.
Mümkünse bulabildiklerinizi buraya aktarýnýz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Emekleriniz için ellerinize saðlýk çok teþkkür ederm..
Çanakkale'de þehit düþen dedelerimi Allah rahmet eylesin...
1286607221 ÞEYHYUSUF HASAN ER 1298 KIZILÝN 2651915 ARIBURNU MUHAREBESÝ NÝZÝP RUMKALE
Yaptýðýnýz çalýþmadan dolayý çok teþekkür ediyorum. Dedemle ilgili daha fazla bilgiye nasýl ulaþabilirim.
Musadenizle bir anýmý anlatayým.
Bursa Mustafakemalpaþa ilçesinden saglýk memuru arkadaþýmla þehitlerimizi ziyarete gittim.Bir yere geldik þehitlerimiz mezar taþlarýný okuya okuya Antepli ve Nizipli varmý diyede bakýnýrken birde ne göreyim bir mezar taþýnýn üzerinde Mustafakemalpaþa yazýlý hemen altýnda Nizip yazýlý aglamaya baþladým ilahi yarabbi dedim topragýn üstünde canlý bir kemalpaþalý ve bir Nizipli yanyana topragýn altýnda bir kemalpaþalý ve bir Nizipli yanyana bu hal beni çok duygulandýrdý arkadaþýmda öyle rabbim birlik beraberligimizi kýyamete kadar daim eylesin ve adem a.s bu tarafa bütün þehitlerimiz nur içinde yatsýn
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
bütün nizipli hemþerilerimi saygýyla selam larým derbilli olan herkesede selamlar dilerim