Baþýnýz saðolsun Müslüm abi, kayýnpederinize Allah'tan rahmet,sizlere sabýr diliyorum.Mekaný cennet olsun.
Baþýnýz saðolsun Müslüm abi, kayýnpederinize Allah'tan rahmet,sizlere sabýr diliyorum.Mekaný cennet olsun.
Hepinize tek tek teþekkür ederim, beni bu günlerde yalnýz býrakmýyorsunuz, ölümler hepimizin hayatýmýzý yeniden sorgulamamýza sebep oluyor, ölen kayýnpederimi en az babam kadar severdim, aileyi her zaman ayakta tutmuþtur, ama artýk görevi bitti, þimdi sýra bizlerde, inþallah onun gibi olabiliriz, ALLAH RAHMET EYLESÝN, birer fatiha okumanýz bile yeter, hepiniz çok saðolun.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
abi baþýnýz saðolsun.allah rahmet etsin.
tanýmazdým ama hemþerim olduðu için allah rahmet ettsin ruhu þadd olsun onun ve bütün müslüman larýn mekaný cennet olsun saygýlarým la
müslüm abi senin ve yengemin basi sagolsun
Allah baska büyük acilar yasatmasin
merhumun mekani cennet olsun
iki kapili bir handa yürüyorum gündüz gece... asik veysel
bu iki kapili handa yürüyüp güzel bir isim birakmistir eminim
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Merhuma Allahtan (c.c) rahmet dilerim.![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
müslüm bey baþýnýz saðolsun ...tanrýdan merhuma rahmet yakýnlarýna..sabýr dilerim
Basin Sagolsun Muslum abi. Allah rahmet etsin...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Allah böyle acýlarý hiçbirinize göstermesin, ben kýsa zamanda babamý ,annemi, ve babam kadar sevdiðim kayýnpederimi kaybettim, gerçekten zor geçiyor günler ama yapacak birþey yok, herkes birgün ölecek, önemli olan öldükten sonra arkadan iyi konuþulmasý, herkese iyi insan olmayý allah nasip etsin.
Bugün rahmetlinin mevlüt'ünü okutacaðýz, dualarýnýzý eksik etmeyin, merhumun adý SIDKI dýr.
Allahü teala Hz.Merhuma ve tüm geçmiþlerimize rahmetiyle muamele etsin... Hepsinin mekaný cennet olsun.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Merhuma Allahtan rahmet,size ve aile efradýnýza sabrý cemiller diliyorum.