inþallah osman hayýrlýsý neyse o gelir inþallah...
inþallah osman hayýrlýsý neyse o gelir inþallah...
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
ADI SOYADIKAZANDIÐI BÖLÜMÜNÝVERSÝTEKÜBRA GÝZEM KARAHANSÝYASAL BÝL.FAK.ULUSLARARASI ÝLÝÞKÝLERANKARA ÜNÝV.MUSTAFA ASLANOÐLUHUKUK FAKÜLTESÝANKARA ÜNÝV.RIDVAN DEMÝRBÝLEKHUKUK FAKÜLTESÝÝSTANBUL ÜNÝV.AHMET KILIÇPARLARHUKUK FAKÜLTESÝGAZÝ ÜNVÝ.FUAT KIRGILHUKUK FAKÜLTESÝKIRIKKALE ÜNÝV.DEMET GÖKTAÞHUKUK FAKÜLTESÝBÝLKENT ÜNÝV.ALÝ KEMAL AKDOÐANHUKUK FAKÜLTESÝMALTEPE ÜNÝV.MEHMET ÇOBANTIP FAKÜLTESÝÝSTANBUL ÜNÝV.SERDAR KARATIP FAKÜLTESÝDÝCLE ÜNÝV.MEHMET KARAYILANTIP FAKÜLTESÝHARRAN ÜNÝV.HASAN CAMCIDÝÞ HEKÝMLÝÐÝGAZÝ ÜNVÝ.HÜSEYÝN POLATMÝMARLIK FAK.ULUDAÐ ÜNÝVBÝLAL TURANELEKTRÝK ELEKTRONÝK MÜH.KARADENÝZ TEKNÝK ÜNÝV.TUBA ÇOBANHEMÞÝRELÝKG.ANTEP ÜNÝV.MEHMET ERDEMMUHASEBEANADOLU ÜNÝV.ABDULLAH AYDOÐDUKAMU YÖNETÝMÝANADOLU ÜNÝV.ÞEYMA KAPLANREHBERLÝK VE PSÝKOLOJÝK DAN.(BURSLU)MALTEPE ÜNÝV.UÐUR POLATBÝLGÝSAYAR VE EÐÝT.TEKNOLOJÝLERÝ ÖÐRT.FIRAT ÜNÝVÝBRAHÝM SEÇMEMATEMATÝKFIRAT ÜNÝVRÜVEYDA MARUFOÐLUÝÞLETMEBÝLKENT ÜNÝV.HATÝCE AKPAKÝÞLETMESELÇUK ÜNÝV.MEHMET UÐUR BAÞKAHRAMANÝÞLETMEANADOLU ÜNÝV.ESRA ÖZDEMÝROÐLUÝÞLETMEANADOLU ÜNÝV.SABÝHA NÝDA CANSEVEROKUL ÖNCESÝ ÖÐRT.PAMUKKALE ÜNÝV.AYÞE NAZLI TANRIKULUOKUL ÖNCESÝ ÖÐRT.ATATÜRK ÜNÝV.HÜSEYÝN SÖYLEMEZTURÝZÝM VE OTEL ÝÞLETMECÝLÝÐÝANADOLU ÜNÝV.
Dersane sahiplerimizde ünv. kazanan arkadaþlarý buraya yazarsa daha iyi bilgileniriz.
eskieþhir i kazan arkadaþlara yardýmcý olabilirim...05374630911
Slm arkadaslar beným mesajým özellikle 'xaribim' e bende YÜZÜNCÜ YIL ÜNV. VETERÝNER FAKULTESÝNÝ kazandým... Orada hemserimle tanýsmak isterim.....(mozklc@mynet.com)
Konu KONT tarafýndan (18.02.08 Saat 16:15 ) deðiþtirilmiþtir.
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
Öncelikle bu sene sýnavý kazanan arkadaþlarý tebrik ediyorum.Ben eskiþehir anadolu ünv. (ing) iþletme 3.sýnýf ögrencisiyim buraya gelen arkadaþlara elimizden geldigi kadar yardýmcý olmaya çalýþacaz inþ.
Not:Ýmam hatip lisesi ögrencilerine öncelik tanýnacaktýr.Ben ihl mezunu oldugum için onlara ayrýcalýk tanýyorum hepinizin affýna sýgýnarak..
slm bende firattayým gelene yardima haziriz
istanbul üniversitesi fizik tedavi ve rehabilitasyon ..
memleketimizden gelenlere elimizden gelen her þeyi yamaya hazýrým.......
herkese slm ben ýsparta sdü end.elektronýk öðrencýsýyým burada olan hemserilerime ve buraya gelecek arkadaþlara seve seve yardým ederim saldýray_27(haci abimin)dediði gibi dekan veya prof olmaya gerk yok
Konu nizip.com tarafýndan (06.07.08 Saat 07:43 ) deðiþtirilmiþtir.
selamlarr...
ben Ýbrahim Marmara Üniv. Ý.Ý.B fakültesi Ýþletmede okuyorum. yalnýz bu bölüm ve okul için deðil Ýstanbul Yýldýz Teknik Kültür Kadir Has ÝTÜ gibi istanbulun avrupa yakasýnda okumaya hak kazanan arkadaþ ve hemþehrilerime her türlü konuda yardýmcý olabilirim... Akýllarýna gelen her konuda bilgi almak ve yazýþmak için:
gezgin_gantep@hotmail.com adresinde sizleri bekliyorum...
herkese baþarýlar....
selam arkadaþlar ben KONYA SELÇUK ÜNÝV. DE okuyom eðer yolunuz düþerse beklerim atitoo123qhotmail.com elimden gelenn yardýmý yaparým
,harika devam edelim cANLAR Baþka kimler var dýþarda okuyan arkadaþlarýmýzdan![]()
selamün aleyküm arkadaþlar...bunlarý görünce cok gururlandým ama eminin üniversiteye giden arkadaþlarýmýzdan sadece birkaçý bu sayfaya hangi üniye yazabiliyorlar...bende zonguldak karaelmas üniversitesinde elek-elektronik mühendisliði okuyorum...eger zonguldakta okuyan veya baska býr yerde okuyan býr arkadasýmýza yardým edebýlýyorsak ne mutlu bize... enver.b@hotmail.com http://10hcali.birligi.orgdan bana ulaþabilirsiniz......herkese saygýlar sevgiler.....alperen6727 http://www.gulsehri.com/guller/mutlun1n[/IMG] http://ogame467.de/game/pic.php?url=.
HERÞEY TÜRK ÝÇÝN,TÜRK’E GÖRE,TÜRK TARAFINDAN......
Slm ben Nizipli deðilim ama orada okudum.Þu an Uludað üniv.Mat bölümünde okuyorum.Gelenlere yardýmcý olunur.Ýlginiz için tþkrler.BEKLÝYORUM....
merhaba hemþerililerim mersin ünv.mühendislik fakültesindeyim yolunuz mersine düþerse beklerim