Ýyi niyetle yayýnklanmýþ olsa da, burada yayýnlanan fotoðraf, ailelerini rahatsýz ettiði için silinmiþtir.
Bize Hergun Bayram![]()
Ýyi niyetle yayýnklanmýþ olsa da, burada yayýnlanan fotoðraf, ailelerini rahatsýz ettiði için silinmiþtir.
Bize Hergun Bayram![]()
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Üst sýrada soldan 3. yü tanýyorum Erdal adý.. Birde 'yandý yandý' deyince küfreden biri vardý o burda yok.
Nizip bu hemþerilerimize her zaman sahip çýkmýþtýr, Ýstanbul'da olsalardý kimse sahip çýkmazdý.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Toplan gidiyoruz Müslüm abi, bizede sahip çýksýnlar...
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Abi ben kurum deðiþikliði için uðraþýyorum bu aralar hiç gidemem, hatta hafta sonu istanbul iþ bile sakata bindi.
Sevgili ahmet haklýsýn ancak konu baþlýgý çok güzel Nizibin krallarý demiþler bencede bunlar kalbi altýn gibi insanlar ariv için gelecege ait güzel bir eser olur.
mevla bu insanlarýn mahsunlugu için kim bilir belki yagmur veriyordur bunlara dedigin gibi herkesin sahip ýkmasý ilçemiz içinde çok onurlu birþey
esas o býyýklý varya ona sahip çýkmak lazým.Hehheeeee
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Abi nizipliler olarak bunlara sahip cýkýlmadýgý kanýsýndayým sahip cýkýlma denince vatandaþ ne algýlýyor bilmem
Yav burda benim adamým yok. Ali,Ali.
Nizip adamý mecnununa her zaman sahip çýkmýþtýr.
Elbette rahatsýz edenler vardýr fakat çogunluðun neþe kaynaðý olup, gittiði heryerde tebessümle karþýlanmýþlardýr.
En azýndan ben öyle biliyorum.
çok güzel.... hatýralarýmýz canladý bu taçsýz krallarla ve bazen hor görüldüler bazen çok kýzdýrýldýlar(sinirlendilirdi) ama yinede güzel insanlar çoðunu tanýyorum zaten....Nizipliler olarak sadece görüldüklerinde sahip çýkýlýyo ama yinede sahipsiz deðiller Rabbim ailelerine sabýrlar versin galiba daha eksik resimler var.....
Burada yayýnlanan fotoðraf için yarýn emniyete ifade vermeðe gideceðim.
Lütfen yazýlarýmýza ve yayýnladýðýmýz fotoðraflara dikkat edelim.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254