T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Abdulkadir seni bekliyoruz bu kahvaltýya, sana kendi ellerimle dürüm yedireceðim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Bana da bana da...
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Hido bir kezde haline þükret be yavrum hep mýzmýzlanýyorsun.Hiç birimiz dünyaya gelirken haþa Allah c.c ile anlaþma yapmadýk ki.Dünya imtihan yeri deðilmi, zengin zenginliði ile fakir fakirliði ile imtihan olmuyormu.
![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Her þey bir yana da gönümün kýrýklýðý hala geçmedi be Mahmut abi..Hido bir kezde haline þükret be yavrum hep mýzmýzlanýyorsun.Hiç birimiz dünyaya gelirken haþa Allah c.c ile anlaþma yapmadýk ki.Dünya imtihan yeri deðilmi, zengin zenginliði ile fakir fakirliði ile imtihan olmuyormu.
![]()
Bilimiyorum çok mu duygusalým?!..