2009-2010 Eðitim-Öðretim Yýlý Mesleki ve Teknik Eðitim Okul/Kurumlarý Arasý Proje Tabanlý Beceri Yarýþmasýnda Gaziantep il merkezin de yapýlan yarýþmaya 130 proje katýlmýþ olup farklý kategorilerde 2 tane 3.lük birde mansiyon almýþtýr.
2009-2010 Eðitim-Öðretim Yýlý Mesleki ve Teknik Eðitim Okul/Kurumlarý Arasý Proje Tabanlý Beceri Yarýþmasýnda Gaziantep il merkezin de yapýlan yarýþmaya 130 proje katýlmýþ olup farklý kategorilerde 2 tane 3.lük birde mansiyon almýþtýr.
Baþarý haberleri beni her zaman mutlu ediyor Nizip artýk kabuðunu kýrýyor.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
tüm ekibi kutlarým daha nice baþarýlara inþl
Birde esnafýmýzýn durumu iyi olsa ve devlet destekli yerinde çocuklarýmýza sigortalý ve ücretli haftada bir gün ve yaz tatilinde iþ ve çalýþma imkaný olur
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
2010-2011 eðitim-öðretim yýlý mesleki ve teknik eðitim okul-kurumlarý arasý proje tabanlý beceri yarýþmasý Turizm Hizmetleri dalýnda ‘’ esmer güzeli ‘’adlý projemiz il 2.si olmuþtur. Proje danýþmaný hocalarýmýz A.Menderes SÖZMEN, Müslüm KARABACAK, Arzu DOGAN bu sene de Nizip Mesleki Eðitim Merkezini Baþarýyla temsil etmiþlerdir.
2010-2011 eðitim-öðretim yýlý mesleki ve teknik eðitim okul-kurumlarý arasý proje tabanlý beceri yarýþmasý Turizm Hizmetleri dalýnda ‘’ esmer güzeli ‘’adlý projemiz il 2.si olmuþtur.
Baklavanýn yapýmýnda bizleri yazlýz býrakmayan GÖZDE PASTANESÝ'de teþekürler.