bir giriþimci arkadaþýmýz için þehir merkezine yakýn taþ bina arýyoruz. fiyatý veya kirasý uygun olursa amacýna uygun otantik bir mekan yapmak istiyor. arkadaþlar atýl vaziyette yerler varsa yazýn lütfen. taþ yapý restore edilecek, atýl vaziyette, þehir merkezinde.
Niçet Nizipteki tüm taþ yapýlarýn ve tarihi esrlerin yavaþ yavaþ adres ve krokilerini yetkililerden alsa dopsya oluþtursa nasýl olur
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
gaziantep ilçeleri taþýnmaz kültür ve tabiat varlýklarý envanteri 2007 isimli tanýtým kitabý il kültür müdürlüðünden temin edilebilir. bu kitabýn hazýrlanmasýna derneðimiz üyelerinden Yüksek sanat tarihçi Halil Eker ve Arkeolog Ali Korkmaz kardeþimiz kaynak araþtýrmalarýyla nizip bölümünü hazýrlayarak yardýmcý olmuþtur. temin etmek isteyen arkadaþlara duyurulur.
arkadaþlar biz Niçet arþivi için bir klasör oluþturun diye söyledik selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Sayýn baþkanýnýn bir yakýnýnýn rahatsýzlýðý nedeniyle, Kemal baþkaným geniþ bir müzakere ortamý olmayacaðý düþüncesiyle randevuyu ileri bir tarihe ertelediler.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Nizip belediyesi bünyesinde turizm müdürlüðü, çevre müdürlüðü ve arkolojik kazýlarla ilgili bir müdürlüðün oluþturulmasý gerekmektedir. ancak henüz nufus 100.000 in altýnda olduðu için bu bölümlerin açýlmasýnda mevzuatta sorun olduðu söylendi . yine de bir oluþum gerçekleþmesi þart. mevzuat hazretlerine takýlýrsak birþey yapamayýz. bana göre de yüksek sanat tarihçi Halil Eker ile nizipli arkoolog Ali beyin belediye bünyesinde görev almasý gerekmektedir. Bir de çevre mühendisine ihtiyacýmýz var.