Hep bakacam hepsi tablo gibin.
Hep bakacam hepsi tablo gibin.
SEVGILI DOSTLAR RESIMDEKI GÖLE NEREDEN GIDILIR BIRECIK BARAJINA GIDEN YOLDAN GIDILEBILINIRMI.
birecik baraj gölüne giderken, otoban çalýþmasý olan yoldan sola döneceksiniz. Zeugmaya ulaþýrsanýz ayný bölgeye gelmiþ olursunuz veya Zeugma'dan az önce sola dönüp gemi ile tekne turuda yapabilirsiniz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
tebrikler orhancýðým!kiþisel resim sergini ne zaman açýyorsun hayýrlýsý?bayaðý bir arþivin oluþtu ha!kolay gelsin..
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
Orhan beye has özel bir bölüm açtýk hocam. Ýbrahim Þimþek hocamýnda böyle bir bölümü var ama onu tekrar ikna edemiyoruz ne yazýkki. Görürseniz ikna konusunda yardýmcý olunuz lütfen.
0342 5171254
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
resimdeki manzaralar yunanistan'ýn zakynthos adasý mý mubarek!!!!!
Demhat kardeþ,hayýrdýr ya,karabatak gibi bir batýp bir çýkýyorsun,bu aralar msn de bile görüþemiyoruz,hayýrdýr?
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
Ben kimim..?
Ben kimim..?
EYVALLAH ABÝ ÞAPKA ÇIKARIM TEÞEKKÜRLER SEVGÝLÝ DOSTUM
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
files/pictures/5/3/20061005231533_1514_1.JPG[/img]
cep telefonu ile
Konu Kasým Böler tarafýndan (11.08.07 Saat 23:14 ) deðiþtirilmiþtir.
kasým bey, cep telefonu ile bile çok güzel olmuþ, biraz daha soldan alman mümkünmü?
0342 5171254
Elleriniz dert görmesin, deklanþörünüze zarar gelmesin. Kasým bey; bu resmi çektiðiniz zaman diliminde ve bu açýdan birde fotoðraf makinasý ile çekebilirmisin, görüntü mükemmel.
Orhancýðým, seni takibediyoruz takdire þayan çalýþmalarýn var.
Waaaw...Kasým abim,sen lüx yerlerde yaþýyon valla abi....En azýndan öyle tahmin ediyom,çünkü;
Gece vakti baþkasýnýn evine gidip fotoðraf çekmeye kalksan valla adamý döverler abi....)Þaka þaka...
Gerçekten hoþ olmuþ,makinana saðlýk...)
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...