abi zaten kendisi hatiptir..
abi zaten kendisi hatiptir..
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
ZATEN MEVLAMIZIN BÝZE MUISÝBET VE BELA VERMESÝ BÝZÝM YALVARMAMIZI DUYMAK ÝÇÝN DEÐÝLMÝ SELAMLAR
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Adý üstünde Gönül Bahçesi, gönlünüze göre takýlabilirsiniz. Dini konular zaten gönülle yazýlýr, çizilir, anlatýlýr...
alýntý:
"quote" Ý.H.Er. demiþki:
Burayý Dini içerikli konular formuna çevirmiþsiniz.
Atlayýn sizi oraya götüreyim. DÝNÝ ÝÇERÝKLÝ KONULAR
http://www.Nizipbilisim.com/gif/airplane2-colour[/IMG]
bireysel emekli, sadece üye...
alýntý:
"quote" cengizkrbck demiþki:
abi zaten kendisi hatiptir.. Hatip miiiiiiiiiii?
Pek muhterem!''Lengeri fötrlü'' siyasetcimizde iyi hatiptir, neden þaþýrdýnýzki.
alýntý:
"quote" pala demiþki:
Pek muhterem!''Lengeri fötrlü'' siyasetcimizde iyi hatiptir, neden þaþýrdýnýzki.
Allah korusun.
Huzeyfenin Lengeri fötrlü þapakasý yok bence abi.
Ama sadece hatip miþ.
Hocam, hüzeyfenin bilmediði bi þey varmý?
O her þeyi bilir gibilerden takýlýyo,
Tabii hem hatip hemde katip....
SELAM VE DUA ÝLE
Karanlýk gecelerin nurlu sabahý
Hatip olduk
Katip olduk
Lengeli fötr þapkalý siyasi de olduk.....
Hani diyorum asýl ne olduðumu yazmamýþsýnýz......
Neyse siz yorulmayýn ben söylim; AÞIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK.......!!!
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
ÜZÜLEREK DÝYORUMKÝ BU KADAR ÇOK DÝNÝ KONULAR OLURSA BÝ SAATTEN SONRA ÞAKALAR YAPÝLMAYA BAÞLIYOR HÝÇ YAPÝLMAYCAK KONULARDA.KÝMSE KIRILMASIN!!!!!.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
DÝNÝ KONU BENÝ RAHATSIZ ETMÝYOR.AMA BASÝTE ÝNDÝRGENMESÝ RAHATSIZ EDÝYOR!!!!ÞAKALARIMIZI BAÞKA FORUMLARDA YAPABÝLÝRÝZ.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
SENÝ SEVÝYORUM,ÇÜNKÜ seninle her þeyi yeniden tanýyorum,yeniden tanýmlýyorum.sanki herþeyi ilk kez görüyorum.sanki senden önce gözlerim kapalýydý da dünyada ki hiçbir güzelligi göremiyordum..
SENÝ SEVÝYORUM,ÇÜNKÜ bütün duygularým,ömrümü sana adamamý söylüyor.birine ömrünü adaya bilmek fikri bana o kadar uzaktý ki!sonra sen çýktýn karþýma ve ben ilk kez hayatýmý birine adamaya hazýr hissediyorum kendimi.
SENÝ SEVÝYORUM,ÇÜNKÜ en karamsar anlarýmda bile söyledigin bir sözle dünyama güneþler açtýrýyorsun.bu yüzden bende öyle anlarda telefona sarýlýp seni arýyorum.biliyorum ki,tüm karamsarlýgýmý gidericeksin...
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
aslýnda hepinize kimi diye bir soru soracaktým ama neyse vazgeçtim...
þiirlerinizi okumadýðýmýzý zannetmeyin sürekli takip ediyorum..
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
seni seviyorum çünkü......
çünküsü yok sevmenin , mantýðý olmazmýþ aþkýn. aþkýn girdiði kapýdan mantýk çýkarmýþ hemen, ve insan niçin sevdiðini bilmezmiþ... zaten bilirse sevmezmiþ.... iþite bu yüzden çünküsüz seviyorum seni, nedensiz seviyorum, sadece kalbimle seviyorum. mantýðýmýn ötesinde bir aþkla baðlýyým sana...
seni seviyorum çünkü.........
Sakalli abi;
Dini konular bölümünde þaka yapmak ayrý þey, dini konularla þaka yapmak ayrý þeylerdir. Elbette þakalar her yerde yapýlýr.
Gülmek eðlenmek her yerde vardýr. Din deyince, monoton bir tavýr, gülmez, eðlenmez, þaka yapmaz, falan diye anlaþýlmasýn. En güzel þakalarý Efendimiz yapardý. Kýrmadan, incitmeden, yalan söylemeden.
Ben bir sakýnca görmüyorum bu tip seviyeli espirilerde. Bilakis insanlarýn bu tür konulara girmesini celp ediyorsa eðer
elbette þaka da yapýlýr, gülmek için espirilerden yapýlýr.
Gülmek ve eðlenmek nasýlki insan fýtratýnda var ise, din insan hayatýndan baþka bir þey deðildir.
Yani bunlara kendimizi alýþtýralým. Arkadaþlara kýzmayalým bu konuda.
Rabbim C.C. cümlemizi sevgisizlikten ve sevimsizlikten korusun
Ýnsanlaratebessümle yaklaþan ve tebessüm ettiren kullarýndan eylesin.