müslüm bey bu resim cýrnaz habeþin yani habes þenerin horoz þýhlýnýn kardeþinin 1951 model opel marka ben bu takside mavinlik yaptým karaboga
resmin çekildigi mevki bisikletci çalgýn salih dükkanýnýn önü þýhlar harman yeri eski hali
Konu karaboga tarafýndan (30.01.10 Saat 18:31 ) deðiþtirilmiþtir.
AVRUPANIN TÜM SINIRLARINA AYAKBSAN EMEKLÝ TIR ÞOFÖRÜ MUÞLU HACI
Üstelik plakasý da belli deðil![]()
arabanýn üzerindeki horuz þýhlýnýn kardeþi cýrnaz habeþ (habeþ þenel)
Resim çok hoþ...![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
müslümbey arabanýn pilakasý nizip olabir yanýz nizip plaka gaziantebe geçtigi için sökulmüþolabir
Hacý abi arkadaki yapý neresi.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
sanýrým gözlerinizde bir bozukluk var.mesajlarý iyice okursanýz resimdeki yapýnýn neresi olduðunu öðrenirsiniz laf olsun torba dolsun diye mesaj yazmayýnýz
müslüm bey þunuda biliyormusun akçekent körüsünü dedem yaptýrdý bir yaptýrdýgý þey daha var nizip çarþý camii minarasinide babanýn dedesiyaptýrmýþ allah rahmet eylesin yardým sever bir insanmýþ karaboga selamlar
Müslüm bey bu mesaja neden cevap vermedi iþinemi gelmedi acaba köprüyü benim dedem yaptýrdý deyip duruyordu.Kaç günden beri takip ediyorum hala karabogaya cevap vermedi dikkatimi çekti umarým birþeyler söyler merakla bekliyorum kendisi mesaj yazma konusunda gördügüm kadarýyla birinci nedense bu konuda sessiz kaldý.SAYGILAR